Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok ha a 18 éves...

Hogy reagálnátok ha a 18 éves lányotok egy 42 éves férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
71%
40 évesen egy öregemberrel akarsz együtt élni? Nekem mindegy, neked kell eldöntened.
2021. nov. 3. 12:55
 12/86 anonim ***** válasza:
87%

Megtapsolnám az ügyes párválasztását és égne a pofám. Nagyon ritka esetben tudom elképzelni, hogy ne az anyagiak motiváljanak egy ilyen kapcsolatot. Esetleg az, hogy a fószernak esélye sincs felnőtt nőknél.

Nyilván lehet, hogy baromi jól tartja magát és normális, a 18 éves meg véletlenül nem hlyegyerek, de általában nem ez a forgatókönyv.

2021. nov. 3. 12:56
 13/86 anonim ***** válasza:
88%

18 évesen jogilag vagy felnőtt.

Nagyon kevesen felnőttek gondolkodásilag és viselkedésileg 18 évesen még a nők között is.

42 éves a pasi oké. Hát nagyon ritkán ez egy életre szóló szerelem úgy egy a millióhoz. Jól érezhetitek magatokat egy ideig. 1-2 év. Aztán majd a barátnőid szólnak hogy hát és tőle akarsz majd gyereket. És mikor megy iskolába akkor mondják a gyereknek hogy itt a nagyapád.

Szülőként nem örülnék neki. Mert oké gyerek, vagy hát unoka fizikailag ebből még lehet. De 20 év múlva azért majd előjönnek a korbéli problémák.

Biztosan érzi hogy gyerekesen gondolkozol és/vagy viselkedsz, csak nem teszi szóvá. Élvezi hogy 24 évvel fiatalabb nője van.

Azt nem mondtam hogy nem szeret, mert szeretni szerethet.

Nem akarok egy velem egy korosztályú fickót vejemnek az biztos.

2021. nov. 3. 13:00
 14/86 anonim ***** válasza:
94%
Díjazom, amikor ilyen fiatal lánykák kijelentik, hogy ők már felnőtt nők, de amint az élet eléjük gördít egy aprócska akadályt, máris annyi a "felnőtt" mivoltuknak, rögtön "anya-apa segítsetek" ugye.
2021. nov. 3. 13:02
 15/86 anonim ***** válasza:
91%
Az ugrott be először,hogy nem lehet egy nagy szám az az ürge aki csupán csak egy kis 18 évest tudott elcsábítani.
2021. nov. 3. 13:16
 16/86 anonim ***** válasza:
86%
Én is azt hittem 18 évesen,h felnőtt vagyok. Most lassan 10 év távlatából látom, h nagyon nem voltam az. Én nagyon nem örülnék neki, ha a 18 éves lányom ennyivel idősebb palival állna össze. Dee rájuk hagynám a dolgot, úgyis kibukik idővel a korkülönbség.. Te boldog vagy, mert egy érett férfi szeret téged (ha szeret) , ő meg villoghat veled a haverjai előtt. Vagy az van, amit már irtak előttem,h a vele egykorú nők szóba sem állnak vele valamiért. De kívánom,h ne nekem legyen igazam és legyetek boldogok sokáig. 🙂
2021. nov. 3. 13:17
 17/86 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy vagy felnőtt nő! Miről tudsz vele beszélgetni, hogy mi volt az iskolában, vagy milyen jót buliztatok a haverokkal? Szerinted mennyire érdekli? A feszes testedre, és a tapasztalanságodra bukik, te még elhiszed, hogy azért puha, hogy ne fájjon.

Szülőként nagyon rossz néven venném, hogy a lányom ilyen buta.

2021. nov. 3. 13:23
 18/86 anonim ***** válasza:
91%
Aggódva kérdezném, hogy kislányom, van-e annyi zsebpénzed, hogy megvedd a manusz születésnapi tortájára azt a sok gyertyát, vagy adjak?
2021. nov. 3. 13:26
 19/86 anonim ***** válasza:
90%

Az olyan, mintha a lányom barátnőjével jönnék össze.

Hát... Úgy érezném magam,mint aki gyereklányokat ront meg.

Értem én hogy felnőtt.

Csak mégis,olyan fura érzés motoszkálna bennem,hogy hozzám képest mennyire gyerek.

Valahogy el sem tudnám képzelni,hogy azt a korosztályt nézegessem mint lehetséges komoly kapcsolatot.

2021. nov. 3. 13:27
 20/86 anonim ***** válasza:
85%

Én 32 évesen túl fiatalnak tartom magamhoz a 18 éves lányokat. Éppen lazára elmenne de semmi komoly.

Egyébként 20+ év korkülönbség esetén szinte mindig 99% eséllyel az anyagiakról szól a dolog, ö adja te meg a tested

2021. nov. 3. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!