Hogy reagálnátok ha a 18 éves lányotok egy 42 éves férfival jönne össze?
Megtapsolnám az ügyes párválasztását és égne a pofám. Nagyon ritka esetben tudom elképzelni, hogy ne az anyagiak motiváljanak egy ilyen kapcsolatot. Esetleg az, hogy a fószernak esélye sincs felnőtt nőknél.
Nyilván lehet, hogy baromi jól tartja magát és normális, a 18 éves meg véletlenül nem hlyegyerek, de általában nem ez a forgatókönyv.
18 évesen jogilag vagy felnőtt.
Nagyon kevesen felnőttek gondolkodásilag és viselkedésileg 18 évesen még a nők között is.
42 éves a pasi oké. Hát nagyon ritkán ez egy életre szóló szerelem úgy egy a millióhoz. Jól érezhetitek magatokat egy ideig. 1-2 év. Aztán majd a barátnőid szólnak hogy hát és tőle akarsz majd gyereket. És mikor megy iskolába akkor mondják a gyereknek hogy itt a nagyapád.
Szülőként nem örülnék neki. Mert oké gyerek, vagy hát unoka fizikailag ebből még lehet. De 20 év múlva azért majd előjönnek a korbéli problémák.
Biztosan érzi hogy gyerekesen gondolkozol és/vagy viselkedsz, csak nem teszi szóvá. Élvezi hogy 24 évvel fiatalabb nője van.
Azt nem mondtam hogy nem szeret, mert szeretni szerethet.
Nem akarok egy velem egy korosztályú fickót vejemnek az biztos.
Dehogy vagy felnőtt nő! Miről tudsz vele beszélgetni, hogy mi volt az iskolában, vagy milyen jót buliztatok a haverokkal? Szerinted mennyire érdekli? A feszes testedre, és a tapasztalanságodra bukik, te még elhiszed, hogy azért puha, hogy ne fájjon.
Szülőként nagyon rossz néven venném, hogy a lányom ilyen buta.
Az olyan, mintha a lányom barátnőjével jönnék össze.
Hát... Úgy érezném magam,mint aki gyereklányokat ront meg.
Értem én hogy felnőtt.
Csak mégis,olyan fura érzés motoszkálna bennem,hogy hozzám képest mennyire gyerek.
Valahogy el sem tudnám képzelni,hogy azt a korosztályt nézegessem mint lehetséges komoly kapcsolatot.
Én 32 évesen túl fiatalnak tartom magamhoz a 18 éves lányokat. Éppen lazára elmenne de semmi komoly.
Egyébként 20+ év korkülönbség esetén szinte mindig 99% eséllyel az anyagiakról szól a dolog, ö adja te meg a tested
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!