Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok ha a 18 éves...

Hogy reagálnátok ha a 18 éves lányotok egy 42 éves férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
92%

42 éves férfi nem azért van egyedül, mert a vállalkozását építi, hanem mert nem alkalmas párkapcsolatra, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 18 évessel kezd.

Kíváncsi lennék, hogy mivel foglalkozik, hol, és kivel él. Lehet, hogy mamahoteles..

2021. nov. 3. 15:35
 42/86 anonim ***** válasza:
42%

Abban azért biztos vagyok, hogy sokan hamar megkedvelnétek a sugardaddyt és elnézőbbek kennétek, ha megtudnátok, hogy egy jól menő cég tulajdonosa...😅

Főleg, ha felajánlaná, hogy felújítja a házatokat, mert megteheti stb...😅

2021. nov. 3. 15:36
 43/86 anonim ***** válasza:
96%

Pontosan milyen vállalkozás? Mert ugye nem mind1 milyen kocsiba szállsz be.

Egy átlag normális 42 éves felelősségteljes férfi, már legalább 10 de sokan már 20 éve eltart 1 v. 2 v. 3 gyereket, plusz háza van és autója. A gyerek tudod mennyibe kerül hiszen te is az vagy még, és gondolom tudod mennyi egy cipő vagy az egyetem, a kaja stb...

Na mármost ha évtizedekig se feleség, se gyerek, se kutya akkor bizony a pasinak ( ha csak átlag) már palotájának kell hogy legyen, és persze legalább olyan autónak ami egy kisebb lakás ára. Ha a vállalkozását ügyesen építette, akkor ettől sokkal több van.

Ebből a szituból viszonylag könnyen talál magának egy csinos 20as éveiben lévő csajt.

Mit akar akkor egy 18 évestől?

Elmondjam? Semmije nincs csak arca, ~s egy 20on évest nem olyan könnyű átvágni mint téged. Vagy van feleség meg gyerek, és 20 fölött senki nem veszi be a dumáját.

Legyen eszed, ne alázd meg magad. Kiröhögik az ilyen nőket. Kivéve ha felesége van, ők nem röhögnek hanem bedobálják az összes cuccát anyádék udvarába, hogy akkor vigyed.

2021. nov. 3. 15:41
 44/86 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálnám a lányomat, hogy éppen elrontja az életét, de mivel én sem hallgattam az apámra 18 évesen - mert majd én jobban tudom - biztosítanám róla, hogy bármikor szívesen látjuk itthon.
2021. nov. 3. 15:50
 45/86 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy elég ritka az ilyen nem értem hogy a gyakorin miért mindennapos téma ez.

Másrészről nagyon rövidtávú szokott ilyesmi lenni, legtöbbször egy évet se nagyon tart. Mert a lány szakít előbb vagy utóbb, nem nagy ügy.

Ezek a férfiak amúgy nem az hogy nem tudnának hozzá illőket találni magukhoz hanem kifejezetten a tini lányokhoz vonzódnak.

Van ilyen a környéken, azért van egyedül mert a tini kapcsolatai nem tartanak sokáig, és egyszer beszéltem is vele hogy használt idős nőket nem szereti értsd 23 éven felül. Miközben a tag 43 éves, szóval ez ilyen agyilag ritkán normálisak.

2021. nov. 3. 15:55
 46/86 anonim ***** válasza:
90%
Mit szólnék? Megdöbbennék, mert nem ribinek neveltem, mégis az lett ha apja kórút fog magának.
2021. nov. 3. 15:58
 47/86 anonim ***** válasza:
10%

45#

Én is szeretem a tiniket. Két diplomám van és nem büfészak. 38 vagyok, most akk én is hülye vagyok? 😅

2021. nov. 3. 16:07
 48/86 anonim ***** válasza:
92%

47,

Azok is diplomások, csak szerintem nem normális akinek 40+ évesen nincs családja és kizárólag tinilányokra hajt, saját korabelivel még életben nem láttuk.

Szóval szerintem beteges mindenképpen, mindegy hogy vállalkozás vagy 5+ diploma, egyértelműen aberált.

2021. nov. 3. 16:12
 49/86 anonim ***** válasza:
94%
"Én is szeretem a tiniket. Két diplomám van és nem büfészak. 38 vagyok, most akk én is hülye vagyok? 😅" Nyilván defektes vagy ha olyanra hajtasz aki a gyereked lehetne.
2021. nov. 3. 16:23
 50/86 anonim ***** válasza:
100%
47! Nem a diplomáid számától függ, hogy hülye vagy-e.. Lehet neked akármilyen és akármennyi diplomád,ha 38 évesen a tiniket akarod felszedni. 💓😉
2021. nov. 3. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!