Hogy vezessem elő a dolgot a szüleimnek?
Korábban volt már szó róla, meg a szüleim is tudják, hogy ez lesz a vége a dolognak úgyis.
Szóval a téma hogy hozzánk költözik a párom. Errefelé keres már munkát is. A szüleim imádják, de nem tudom hogy lehetne ezt szóban felvetni. Szeretnénk hivatalosan beszélni velük, hogy összeülünk, sütök valamit és akkor átbeszéljük.
Az emeleten laknánk ahol nekem már van konyha, wc minden. Ideiglenes lenne, tervben van valószínűleg a lánykérés is :) csak amíg el nem kezdünk építkezni.
Én jobban szerettem volna ha lánykérés után hozakodunk el ezzel, de a párom úgy gondolja hogy előbb munkát találna és ha az fix, akkor lépünk tovább. Év elején jönne ide csak, addigra elkezdi a munkát is.
Ki hogy kezdené a szónoklatot? :D
Szóval, mint ahogy írtam. Van munkahelye, másik városban, mivel másik helyen él, mint én. De itt keres újat.
Mi hasznom lenne belőle ha a seggét mentegetném gyakorin?
Ez az igazság és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!