Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez már bántalmazás kategória?

Ez már bántalmazás kategória?

Figyelt kérdés
Ma gondolkodtam gyerekkorom történésein, és bár szerintem egy gyereknek egy apai pofontól nem lesz komoly testi-szellemi baja, egy emlék felötlött bennem. Történt egyszer, hogy apám idegesebb hangulatában mondta, hogy menjek el vele vásárolni. Én nem szerettem volna (12 éves voltam, nagyon nem tettem volna hozzá a dolgokhoz mondjuk cipelésen kívül) és mivel ezután kötelezett rá, én ledobtam egy adag ruhát a földre, mert ideges lettem . Erre apám bejött a szobámba, és egy akkora pofont kevert le, hogy a földön térdeltem. Ekkor hátulról belémrúgott, majd leráncigált a lépcsőn a kocsiba. Itt közölte, hogy ha még egyszer ilyet csinálok, vége lesz a gyerekkoromnak. Ez most így leírva elég szánalmasnak tűnik, viszont jelenleg 22 éves fejjel nem tudom, hogy ez mennyire számít "durvának" egy apa-fia viszonyban ha értitek. Egyébként erről az esetről senki sem tud azóta sem, és emlékszem azóta nem tudom apámat szívből szeretni.
ma 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Apád egy agresszív barom..
ma 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Egy kis pofon elég lett volna,

De a rúgás és a ráncigálás nagyon kiábrándító.

ma 19:57
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát, ez egy agresszív eset, ahol bocsánatot kérhetett volna.

Ha ez volt az egyetlen ilyen, amúgy mindig kedves és figyelmes volt, akkor örülj neki.

ma 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Bőven bántalmazás kategória.

Egyáltalán nem szánalmas, amit leírtál.

ma 20:08
 5/13 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Igen. Ez igy bántalmazás.
ma 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az apám hasonló bántalmazó akciókat művelt le, egy hónapja elköltöztem, azóta nem is beszéltem vele. Nem is fogok többet.

19f

ma 21:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen apát a belénél fogva kéne leráncigálni a lépcsőházban.
ma 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez rettenetes.
ma 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodj el, ha ezt nem apád, hanem egy ismerős/kolléga/ismeretlen teszi, akkor is kérdés lenne, hogy bántalmazás -e.... Na ugye!
ma 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom megítélni, mert csak a Te verziódat olvastuk.
ma 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!