Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez már bántalmazás kategória?

Ez már bántalmazás kategória?

Figyelt kérdés
Ma gondolkodtam gyerekkorom történésein, és bár szerintem egy gyereknek egy apai pofontól nem lesz komoly testi-szellemi baja, egy emlék felötlött bennem. Történt egyszer, hogy apám idegesebb hangulatában mondta, hogy menjek el vele vásárolni. Én nem szerettem volna (12 éves voltam, nagyon nem tettem volna hozzá a dolgokhoz mondjuk cipelésen kívül) és mivel ezután kötelezett rá, én ledobtam egy adag ruhát a földre, mert ideges lettem . Erre apám bejött a szobámba, és egy akkora pofont kevert le, hogy a földön térdeltem. Ekkor hátulról belémrúgott, majd leráncigált a lépcsőn a kocsiba. Itt közölte, hogy ha még egyszer ilyet csinálok, vége lesz a gyerekkoromnak. Ez most így leírva elég szánalmasnak tűnik, viszont jelenleg 22 éves fejjel nem tudom, hogy ez mennyire számít "durvának" egy apa-fia viszonyban ha értitek. Egyébként erről az esetről senki sem tud azóta sem, és emlékszem azóta nem tudom apámat szívből szeretni.
febr. 13. 19:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10%
Valószínűleg a pofon megtörtént, a többit pedig a kérdező sértettségében hozzáköltötte a történethez. Amúgy meg kedves kérdező, ha engem kérdezel, szerintem megérdemelted azt a pofont, nagyon is. Majd a saját házadban, a saját dolgaidat hajigáld az idegtől, amíg meg a mamahotelban héderelsz addig pofa alapállás van! Ezzel a kérdéssel stílszerűen házhoz jöttél a pofonért.
febr. 13. 22:09
 12/24 A kérdező kommentje:
11- milyen nyomorult életed lehet...
febr. 13. 22:17
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
11es valószínűleg szintén egy nárcisztikus bántalmazó.
febr. 13. 22:47
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Nehezen tudom elképzelni, hogy egész gyerekkorodban ez az egy ilyen eset történt. Aki ilyenre képes, az alapjáraton agresszív. Sőt, tán anyukádat is rugdosta.

Az eset után hogy békültetek ki?

febr. 13. 23:38
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
Ugyanaz a vélemény, mint a 11-es válaszolónak.
febr. 14. 00:45
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Autonom döntésed volt az is, hogy nem szerettél volna elmenni vásárolni, tiszteletben kellett volna tartani, amit ezután csinált, az alapján egy igazi vadbarom, nem tudom hogy egy olyan ember aki ilyen módon kezel egy szituációt ahol "nem az ő akarata érvényesül", más körülmények közt tud -e normálisabban viszonyulni...
febr. 14. 05:10
 17/24 anonim ***** válasza:
3%
16os, oké de utána meg ment volna a hiszti ha az apa autonom döntéséből kifolyólag nem segít neki semmiben azután amikor a kérdező kéri...
febr. 14. 05:45
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Egy rohadt féreg az apád, remélem felfordul
febr. 14. 07:08
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

11:

Azt ugye felfogtad, hogy a kérdező 12 éves volt? Annyit tudsz, hogy a kérdező ledobta a ruhákat, mégis hogy merészelsz így beszélni a kérdezővel, amikor SEMMIT nem tudsz róla. Inkább nem írom le mit gondolok rólad, mert kitiltanának.

Kérdező: igen ez bántalmazás, a büntetés mértéke sokkal nagyobb mint az, amit elkövettél. Pl. mintha egy alma ellopásáért 10 év börtönt kapnál. Nem tudom érted-e, mire akarok kilyukadni.

febr. 14. 07:11
 20/24 anonim ***** válasza:
6%
Én azért meghallgatnám a másik oldalt is. Gondolom apádnak elege volt belőle, hogy lusta, hisztis fia van.
febr. 14. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!