Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan dolgozzam fel az...

Hogyan dolgozzam fel az életem első költözését?

Figyelt kérdés
Kirepülök a nagybetűs felnőtt életbe, elhagyom a családot és azt az otthont/várost ahol felnőttem. Jó tanácsok?

ma 07:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Állítsd át a gondolkodásodat: nem azon törd a fejed, hogy elhagysz ezt-azt, hanem az legyen elötérben, hogy új dolgok jönnek az életedbe, kezdödik egy nagy kaland, emellett kihívás, bizonyítod, hogy felnött vagy, nem kisgyerek. A pozitív oldalt nézd mindig
ma 08:03
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

"Hogyan dolgozzam fel az életem első költözését?"

Ezen nincs MIT feldoglozni, örülj neki, hogy végre felnött lettél.

ma 08:04
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

En orultem neki...

Vegre szabad voltam 🙂

ma 08:17
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell sokat agyalni rajta, csak adj egy esélyt az új életednek!:)
ma 08:42
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Én csak anyát sajnáltam otthagyni, egyébként örömmel vegyes izgalommal vártam, amikor 18 évesen 340 km távolságra otthontol elkezdodott a saját életem. Imádtam.
ma 09:10
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Irigylem és sajnálom azokat, akiknek olyan k...va ményelmes élete van a szüleinél, hogy ezt stressznek élil meg.
ma 09:23
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek az előttem szólókkal, nekem sem volt stressz, kinyílt a világ. :)
ma 09:31
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Az elején biztosan sok mindent fogsz tanulni, de összességében, ha túl vagy a kezdeti nehézségeken, akkor szuper lesz.

Én 19 évesen költöztem el 200 km-re otthonról.

Sokat tanultam a háztartáshoz kapcsolódó dolgokról. Ki kellett ott alakítanom a szokásokat.

Meg a gyakorlatias dolgokról (mindenféle hivatalos ügyek intézése).

Ami még eleinte nehéz volt, hogy az új városban alig ismertem valakit, de az egyetemnek köszönhetően ez rendeződött.

ma 09:36
 9/15 anonim ***** válasza:
37%

"Jó tanácsok?"

Most majd megtanulod, hogy nem a hűtőben születik az étel, és a mosatlan ruha, evőeszköz, stb nem magától lesz tiszta.

:)

De a kezdeti anyázás (hazamész, levetkőzöl és "basszus, nincs mosógél!!!", penészes cuccok) után minden megy majd.

:)

ma 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A tanács lemaradt :D

NE LEGYEN LAKÓTÁRSAD.

ma 10:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!