Állítsd át a gondolkodásodat: nem azon törd a fejed, hogy elhagysz ezt-azt, hanem az legyen elötérben, hogy új dolgok jönnek az életedbe, kezdödik egy nagy kaland, emellett kihívás, bizonyítod, hogy felnött vagy, nem kisgyerek. A pozitív oldalt nézd mindig
ma 08:03
2/15 anonim válasza:
"Hogyan dolgozzam fel az életem első költözését?"
Ezen nincs MIT feldoglozni, örülj neki, hogy végre felnött lettél.
ma 08:04
3/15 anonim válasza:
En orultem neki...
Vegre szabad voltam 🙂
ma 08:17
4/15 anonim válasza:
Nem kell sokat agyalni rajta, csak adj egy esélyt az új életednek!:)
ma 08:42
5/15 anonim válasza:
Én csak anyát sajnáltam otthagyni, egyébként örömmel vegyes izgalommal vártam, amikor 18 évesen 340 km távolságra otthontol elkezdodott a saját életem. Imádtam.
ma 09:10
6/15 anonim válasza:
Irigylem és sajnálom azokat, akiknek olyan k...va ményelmes élete van a szüleinél, hogy ezt stressznek élil meg.
ma 09:23
7/15 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, nekem sem volt stressz, kinyílt a világ. :)
ma 09:31
8/15 anonim válasza:
Az elején biztosan sok mindent fogsz tanulni, de összességében, ha túl vagy a kezdeti nehézségeken, akkor szuper lesz.
Én 19 évesen költöztem el 200 km-re otthonról.
Sokat tanultam a háztartáshoz kapcsolódó dolgokról. Ki kellett ott alakítanom a szokásokat.
Meg a gyakorlatias dolgokról (mindenféle hivatalos ügyek intézése).
Ami még eleinte nehéz volt, hogy az új városban alig ismertem valakit, de az egyetemnek köszönhetően ez rendeződött.
ma 09:36
9/15 anonim válasza:
"Jó tanácsok?"
Most majd megtanulod, hogy nem a hűtőben születik az étel, és a mosatlan ruha, evőeszköz, stb nem magától lesz tiszta.
:)
De a kezdeti anyázás (hazamész, levetkőzöl és "basszus, nincs mosógél!!!", penészes cuccok) után minden megy majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!