Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy egy anya...

Normális, hogy egy anya bemegy a fürdőszobába, amikor az otthon lakó, 29 éves fia fürdik? És beszélgetnek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
67%

69 Jó, de az hogy nincs függönyöd, azzal nincsenek megkárosítva a párkapcsolati esélyeid, meg az önálló életre való lehetőséged.

Ez az egész helyzet a világon mindenhol minimum krvára furcsa.

2021. okt. 8. 13:58
 72/80 anonim ***** válasza:
77%
Ha a csákó habfürdőben fürdik, akkor elmegy, ha látszik a bré, s anyuka látja az gáz. De persze ahány ház, annyi szokás. Ha Kolompár Kalányos Kanalas Orsós, akkor még egy anyai cidázás is bejátszik.
2021. okt. 8. 19:04
 73/80 anonim ***** válasza:
76%
Exeméknél a 3 gyerek külön házban lakik, de simán bement a 15 éves lány is a 25 éves bátyjához ha fürdött. Exem 21 volt, ő is simán bement, és hozzá is a két testvér. Nekem fura volt, de nem csináltam belőle ügyet.
2021. okt. 8. 19:54
 74/80 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha ebbe a szülő-gyermek kapcsolatba ez belefér, akkor csinálják így. Nem ismerem a konkrét esetet, nem tudom, normális-e. Nálam nem működhetne ilyen, mert ez a privát szféra része, és máskor is lehet társalogni (de ha sürgős elvégzendő dolga van, akkor persze muszáj). Szerintem ez olyan, mint a szex vagy amikor ülök a vécén, hát azt sem nagyon művelem társaskörben. De ha ők ettől érzik jól magukat akkor hajrá!
2021. okt. 8. 20:15
 75/80 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ez olyan, mint a szex vagy amikor ülök a vécén, hát azt sem nagyon művelem társaskörben."

Dettó. Nem igaz, hogy pont abban a 10 percben muszáj beszélgetni.

Ha ez a furcsa szokás valódi leválási nehézséggekkel is társul, akkor elég egyértelmű a helyzet: örülhetsz, ha kakilás után nem az anyja törli ki a fenekét, és nem ellenőrzi a fitymája egészségét és higiéniáját.

De a tény, hogy fürdés közben bejár hozzá, tulajdonképpen nem lényeg, mert ez nem maga a baj, hanem csak tünet (ha tünet).

Hallottam olyanról, akinek a barátjához szintén bemászkált az anyja fürdés közben, és a srác azért nem volt hajlandó odalent borotválni magát, mert mit fog hozzá szólni anyukája, AMIKOR majd meglátja. Na, itt sem az volt a probléma gyökere, hogy bemegy-e anyuka fürdés közben, hanem az, hogy a kapcsolatuk, és a fia magánéletébe való belemászása eleve egészségtelen.

2021. okt. 8. 21:16
 76/80 anonim ***** válasza:
Engem ugyan nem zavarna, mi nem csinálunk gondot a testből. Mindenkinek van.
2024. jan. 16. 05:24
 77/80 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta, kérdező?
szept. 30. 15:22
 78/80 A kérdező kommentje:
Tavaly ősszel szakítottunk a kapcsolat stagnálása miatt. Tényleg voltak problémák a felnőtté válással, családról leválással.
okt. 30. 22:21
 79/80 anonim ***** válasza:
Kivel szakítottál? Mert a kérdés egy anya-fia sztorival indult.
okt. 31. 05:27
 80/80 A kérdező kommentje:
A férfi barátnője voltam a sztoriban, írtam a 3. válaszban.
nov. 1. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!