Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy egy anya...

Normális, hogy egy anya bemegy a fürdőszobába, amikor az otthon lakó, 29 éves fia fürdik? És beszélgetnek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nem normális, mert az anya még zuhany közben sem hagyja békén a felnőtt fiát, 10 percet nem bír ki a beszélgetéssel hogy végezzen. Ezt túlzásnak tartom. Egyébként a párodat kellene megkérdezned hogy ő hogy vélekedik erről, zavarja e, és a válaszból levonhatod a következtetést.
2021. okt. 7. 22:16
 42/80 anonim ***** válasza:
42%
41 Nyilván őt nem zavarja, mert már 29 éve ilyen majomszeretettel csüng rajta anyuka.Kisfiának ez így már természetes a sok év agymosás után, meghát anyu mindig a kedvencét főzi, bevásárol, körbetakarítja miközben nyomkodja a telefont.Így szokott ez lenni.:)
2021. okt. 7. 22:19
 43/80 anonim ***** válasza:
74%

Én rárontottam a szomszédasszonyomra, aki a vécén ült és a dolgát végezte, a 26 éves fia meg zuhanyozott.

Az ajtaja nyitva volt a háznak, élénk beszélgetés hallatszott. Számukra fontos közlendőm volt, mert egyébként nem vagyok szomszédolós.

Hahóztam, hellóztam, mondogattam a nevét és semmi...araszolgattam befelé, amikor telibe vert ez a kép. Azt sem tudtam, hogy hogy bokázzak kifelé, de láthatóan őket ez nem rázta meg.

Azóta már a srác 10 éve megházasodott és van 2 gyereke. Saját házukban laknak és láthatóan tökéletes házasságban, az anyjával/anyósával normális kapcsolatot tartva.

Szóval, ebből semmilyen messzemenő következtetést nem lehet levonni, így szokta meg ez a család, ezért semmi beteges nincs benne számukra. Van ilyen millió, csak nem szembesülünk vele, mert annyira magánügy.

2021. okt. 7. 22:28
 44/80 anonim ***** válasza:
83%
Azért kíváncsi lennék,hogy fordítva is megtörténik-e? Már mint a fiú bemászkál-e amikor az anyuka fürdik?
2021. okt. 7. 22:37
 45/80 anonim ***** válasza:
32%

Én olvastam egy blogot, ahol leírták, hogy teljesen normális, hogy az anyuka kefél a fiával.

Szóval innentől kezdve mi nem normális már? Ugyan...

Pláne ebben a more országban, ahol apu meg anyu gyakran testvérek...

2021. okt. 7. 22:39
 46/80 anonim ***** válasza:
66%
Amíg egyiküket sem zavarja, normális.
2021. okt. 7. 23:19
 47/80 anonim ***** válasza:
89%
Nekem furcsa. Engem zavart volna 29 évesen ha fürdők anyám, apám bejött volna. Pedig nem vagyok szégyenlős fajta.
2021. okt. 7. 23:38
 48/80 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ezzel nincs gond. Sok helyen szokás fürdés közben beszélgetni. Nyilván nem férfiként és nőként néznek egymásra, hanem mint szülő és gyerek. Nem más ez, mintha este oda ülne az ágya szélére és úgy beszélgetnek. Sok családban furcsa szokások alakulnak ki, de ez nem baj.
2021. okt. 7. 23:44
 49/80 anonim ***** válasza:
36%
Nem normális. Most jó?
2021. okt. 7. 23:48
 50/80 anonim ***** válasza:
74%
A szülőkkel való együttélés érdekesebb ügy. Van aki nem tud leválni vagy épp a szülő nem engedi kilépni a gyerek szerepből, ott lehet gond, de van olyan példa is, amikor felnőttként kezelik és úgy élnek együtt. Ez utóbbi tud egészségesen is működni.
2021. okt. 7. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!