Normális, hogy egy anya bemegy a fürdőszobába, amikor az otthon lakó, 29 éves fia fürdik? És beszélgetnek?
Én a szüleimmel élek 30+ évesen. Nem szoktak jelen lenni fürdés közben, de ha valamiért bejönnek az nem zavar.
Van aki szerint ez nem normális, és nyilván nem marad így örökre, de ameddig nincs kapcsolatom nem látom értelmét egyedül élnem és azért fizetnem. Inkább dolgozok azon hogy tudjak magamnak lakást venni. Segít persze az, hogy megvan a privát szvérám és felnőttként élem az életem, saját döntéseket hozok, saját kerestem van stb.
Egyébként tök jól elboldogulok egyedül is, nem lenne gond váltani és saját háztartást vezetni, itt is kiveszem a részem belőle, egyetemi tanulmányok alatt is tudtam intézni a dolgaim.
Szerintem nagyon fura. Nekem is megszólalna az a bizonyos csengő.
Külön beül oda beszélgetni..
Valaki írta, hogy kérdezd meg a srácot erről, a válaszából sok mindent leszűrhetsz.
Láttam már ilyet. Felnőtt férfi az anyjával élt, majdnem mint egy gyerek. Voltak ugyan felnőtt vonásai de közelebb állt egy önálló középiskoláshoz mint a felnőtthöz. Lett egy fiatalabb barátnője (kb. mint ti, aki viszont sokkal önállóbb volt, ő segített ezen túllepni. Én csak azt láttam, hogy egy év múlva változott az öltözködése, majd könnyebben hozott döntéseket, tehát kívülről úgy látni, hogy működik. Azóta is boldogok együtt, persze a lánynak lehet néha égnek állt a haja, de mára érzésre beérett a munka. Kérdés, hogy szereted-e annyira hogy megtedd ezt vele, cserében kicsit a saját kepedre tudod formálni.
Figyelj minden másra, azok fontosabb jelek, mint a fürdés. Az szokás kérdése. Valakinek furcsa, másnak ez a természetesm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!