Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy egy anya...

Normális, hogy egy anya bemegy a fürdőszobába, amikor az otthon lakó, 29 éves fia fürdik? És beszélgetnek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
77%
HA őket nem zavarja akkor normális. NYilván nem zvarja sem a fiút sem az anyát. és igen utolsó akkor is normális ha nem zavarja egyik felet sem.
2021. okt. 7. 21:28
 12/80 anonim ***** válasza:
77%
engem zavarna pl de ha őket nem akkor az Ő DOLGUK. Akik serint ameztelenség feltétlenül a szexualitássa egyenlő az téved.
2021. okt. 7. 21:29
 13/80 anonim ***** válasza:
39%
11 Tudom, tudom.Ez elég szélsőséges példa lesz, de léteznek vérfertőző kapcsolatok is, ami a két fél szerint normális.Akkor ezek szerint ha őket nem zavarja, akkor az is rendben van?
2021. okt. 7. 21:30
 14/80 anonim ***** válasza:
71%
Ha hozzám bejössz a fürdőbe, azt se tudod, fiú vagy lány van a hab alatt.
2021. okt. 7. 21:30
 15/80 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny, őszintén kérdem, hogy mit gondoltok, normális-e. Az én családomban nem volt szokás, hogy ennyire benne legyünk egymás életterében, ezért vagyok kíváncsi más véleményekre.

Viszonylag friss a kapcsolat, próbálom felmérni, hogy valóban lehet-e ebből komoly dolog. Az tetszik, hogy jó a kapcsolata az édesanyjával, de nem tudom, kell-e aggódnom, hogy esetleg "túl jó" (tehát még gyerek szerepben van), és pl. ez is oka lehet annak, hogy nehezen önállósodik (erről már beszéltünk vele).

Tehát nem, nem féltékeny vagyok, inkább csak próbálom megérteni a helyzetet és eszerint tervezni. Én 24 vagyok, egyedül élek, és komoly párt keresek. Remélem, a leírt helyzetben is megvan az esély erre. :)

2021. okt. 7. 21:31
 16/80 A kérdező kommentje:
Én egyébként nem szexualitásra asszociáltam, hanem a privát szféra sértésére. Az oké lenne mondjuk, hogy nem is tudom, elfelejt mondjuk ruhákat bevinni a fürdőbe és menet közben összetalálkoznak, ahogy szalad fel az emeltre fürdés után, de ez így furcsa nekem, mint norma, hogy simán beszélgetnek, miközben a férfi tusol. Valahogy abszurd (szerintem - ezt szeretném hangsúlyozni).
2021. okt. 7. 21:34
 17/80 anonim ***** válasza:
29%

Normális, én ugyanennyi idősen itthon élve, megkérek akárkit hogy hozzon egy törölközőt, én nem szégyenkezem mert gyerekkorban ugyanúgy fürdettek aki ráért... Sosem értettem ezt a dolgot, tudom hogy vannak olyan bunkó kölykök akik 17 évesen csapkodják az ajtót ha meglátja őket a szülő, az ilyeneken csak nevetek.

Bárki bármit mond de egy szülő felnevelte a gyereket, mégis a kölykök takargatják magukat előlük, de egy idegen emberrel összeköltöznek pár hónap után, ott meg nem szégyellnek semmit... előtte meg sosem látták egymást. Beteg egy világ..

2021. okt. 7. 21:34
 18/80 anonim ***** válasza:
68%
A MEztelenség nem egyenlő a szexualitással. Itt nem vérferzőzésről van szó hanem meztelenségről. HA a 2 felet nem azavrja akkor igenis normális. A szex nem , de nem ez a téma.
2021. okt. 7. 21:35
 19/80 anonim ***** válasza:
45%
17 De nem azért megy be a szülő, mert muszáj bevinnie vagy kihoznia valamit a fürdőből, hanem szándékosan csak és kizárólag beszélgetni megy be.A kettő nagyon nem ugyanaz.
2021. okt. 7. 21:36
 20/80 anonim ***** válasza:
87%
17# nyilván nemcsak akkor beszélgetnek amikor fürdik a srác, de ha fontos a téma akkor is gondolom. Biztos így szokták meg.
2021. okt. 7. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!