Normális, hogy egy anya bemegy a fürdőszobába, amikor az otthon lakó, 29 éves fia fürdik? És beszélgetnek?
Nem vagyok féltékeny, őszintén kérdem, hogy mit gondoltok, normális-e. Az én családomban nem volt szokás, hogy ennyire benne legyünk egymás életterében, ezért vagyok kíváncsi más véleményekre.
Viszonylag friss a kapcsolat, próbálom felmérni, hogy valóban lehet-e ebből komoly dolog. Az tetszik, hogy jó a kapcsolata az édesanyjával, de nem tudom, kell-e aggódnom, hogy esetleg "túl jó" (tehát még gyerek szerepben van), és pl. ez is oka lehet annak, hogy nehezen önállósodik (erről már beszéltünk vele).
Tehát nem, nem féltékeny vagyok, inkább csak próbálom megérteni a helyzetet és eszerint tervezni. Én 24 vagyok, egyedül élek, és komoly párt keresek. Remélem, a leírt helyzetben is megvan az esély erre. :)
Normális, én ugyanennyi idősen itthon élve, megkérek akárkit hogy hozzon egy törölközőt, én nem szégyenkezem mert gyerekkorban ugyanúgy fürdettek aki ráért... Sosem értettem ezt a dolgot, tudom hogy vannak olyan bunkó kölykök akik 17 évesen csapkodják az ajtót ha meglátja őket a szülő, az ilyeneken csak nevetek.
Bárki bármit mond de egy szülő felnevelte a gyereket, mégis a kölykök takargatják magukat előlük, de egy idegen emberrel összeköltöznek pár hónap után, ott meg nem szégyellnek semmit... előtte meg sosem látták egymást. Beteg egy világ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!