Normális, hogy egy anya bemegy a fürdőszobába, amikor az otthon lakó, 29 éves fia fürdik? És beszélgetnek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 21:02
21/80 A kérdező kommentje:
Igen, én is azért írtam a másik példát az előző kommentemben, mint amit a 19-es is ír. Engem sem zavarna, ha egyszer mondjuk tusolnék, és bármelyik családtagomat meg kellene kérnem, hogy hozzon be valamit. Nem szégyenlősségről van szó, hanem a privát szféra sértésről. (Az én értelmezésemben. Nekik úgy tűnik, ez oké.)
2021. okt. 7. 21:40
22/80 anonim válasza:
teljesen normális. Az a rossz, aki rosszra gondol.
23/80 anonim válasza:
18 Ez igaz, de álljunk már megy egy kicsit.Együtt laknak, a férfi 29 éves!Ez hol egészséges szülő-gyerek kapcsolat, hogy még fürdés közben is bent ültet az anyja beszélgetni?A szexualitáshoz nem feltétlen van köze, attól ez még elég beteges.Az a beteges, hogy ennyire össze vannak nőve.De ugye szerintetek ez sem gond, mert nekik megfelel.Oké.Az anyának biztos nem gond, a fia látja majd ennek a kárát.
Egyébként a fater hogy hogy nem megy be beszélgetni?Még van egy olyan sejtésem, hogy talán egyedül nevelte az anyja egy ideig.
24/80 A kérdező kommentje:
Ja, és azért írtam ki a kérdést, mert ez egy rendszeresem előforduló dolog.
2021. okt. 7. 21:42
25/80 A kérdező kommentje:
Nem nevelte egyedül az anyja, együtt vannak a szülők. De az édesapja nem ilyen beszélgetős, ő zárkózottabb.
2021. okt. 7. 21:43
26/80 anonim válasza:
20 Nem is írtam ezt sehol.Pont azért nem értem, hogy fürdés közbe minek benni beszélgetni, ha amúgy is bármikor beszélgethetnek.
27/80 anonim válasza:
25 Nyilván, apák ilyet nem csinálnak.Se a fiukkal, se a lányukkal.
28/80 anonim válasza:
26 mondjuk akkor találkoznak? a többi időben ott a munka a barátnő, de ehhez semmi közünk.
29/80 anonim válasza:
28 Azt már le sem merem írni, hogy ideális esetben már saját családja lenne ilyen idős korban, tehát ilyesmire esély sem lenne.Érdekes, olyan embereknél nem probléma a kapcsolattartás, találnak ra időt.Ők meg soha máskor, pedig együtt élnek...
30/80 anonim válasza:
A privát szféra akkor sérül, ha ez a fiút zavarja. Ha téged, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!