Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy egy anya...

Normális, hogy egy anya bemegy a fürdőszobába, amikor az otthon lakó, 29 éves fia fürdik? És beszélgetnek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:
Igen, én is azért írtam a másik példát az előző kommentemben, mint amit a 19-es is ír. Engem sem zavarna, ha egyszer mondjuk tusolnék, és bármelyik családtagomat meg kellene kérnem, hogy hozzon be valamit. Nem szégyenlősségről van szó, hanem a privát szféra sértésről. (Az én értelmezésemben. Nekik úgy tűnik, ez oké.)
2021. okt. 7. 21:40
 22/80 anonim ***** válasza:
30%
teljesen normális. Az a rossz, aki rosszra gondol.
2021. okt. 7. 21:41
 23/80 anonim ***** válasza:
77%

18 Ez igaz, de álljunk már megy egy kicsit.Együtt laknak, a férfi 29 éves!Ez hol egészséges szülő-gyerek kapcsolat, hogy még fürdés közben is bent ültet az anyja beszélgetni?A szexualitáshoz nem feltétlen van köze, attól ez még elég beteges.Az a beteges, hogy ennyire össze vannak nőve.De ugye szerintetek ez sem gond, mert nekik megfelel.Oké.Az anyának biztos nem gond, a fia látja majd ennek a kárát.

Egyébként a fater hogy hogy nem megy be beszélgetni?Még van egy olyan sejtésem, hogy talán egyedül nevelte az anyja egy ideig.

2021. okt. 7. 21:41
 24/80 A kérdező kommentje:
Ja, és azért írtam ki a kérdést, mert ez egy rendszeresem előforduló dolog.
2021. okt. 7. 21:42
 25/80 A kérdező kommentje:
Nem nevelte egyedül az anyja, együtt vannak a szülők. De az édesapja nem ilyen beszélgetős, ő zárkózottabb.
2021. okt. 7. 21:43
 26/80 anonim ***** válasza:
81%
20 Nem is írtam ezt sehol.Pont azért nem értem, hogy fürdés közbe minek benni beszélgetni, ha amúgy is bármikor beszélgethetnek.
2021. okt. 7. 21:45
 27/80 anonim ***** válasza:
48%
25 Nyilván, apák ilyet nem csinálnak.Se a fiukkal, se a lányukkal.
2021. okt. 7. 21:46
 28/80 anonim ***** válasza:
31%
26 mondjuk akkor találkoznak? a többi időben ott a munka a barátnő, de ehhez semmi közünk.
2021. okt. 7. 21:47
 29/80 anonim ***** válasza:
79%
28 Azt már le sem merem írni, hogy ideális esetben már saját családja lenne ilyen idős korban, tehát ilyesmire esély sem lenne.Érdekes, olyan embereknél nem probléma a kapcsolattartás, találnak ra időt.Ők meg soha máskor, pedig együtt élnek...
2021. okt. 7. 21:51
 30/80 anonim ***** válasza:
81%
A privát szféra akkor sérül, ha ez a fiút zavarja. Ha téged, akkor nem.
2021. okt. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!