Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyáék támogatásával ezt...

Anyáék támogatásával ezt letudom majd győzni?

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok elég régóta sajnos gyógyszereken élek a kórházat is megjártam miatta. Hol gyengébb volt a depresszióm hol erősebb. Most úgy érzem sajnos eléggé felerősdött bennem. Ha valami rossz ér egyből magamat kezdem el ostorozni és büntetni magamat. Úgy érzem eléggé önveszélyes vagyok azzal,hogy sokszor magamba szeretnék kárt tenni vagy éppen teszek is. Anyuméknak ezt elmondtam és keresünk egy jó szakembert aki ezeken segíteni tudna.

Viszont én félek,hogy sose fogom legyőzni a "betegségemet"...

Mellettem állnak 100%-osan. Én is megszeretnék gyógyulni hiszen már az is egy jó jel,hogy beismertem magamnak,hogy beteg vagyok.

Megfelelő akaraterővel,szülők /orvos segítségével letudom ezt győzni? Ez milyen "betegség" lehet,hogyha az ember annyira érzékeny,hogy mindenért magát hibáztatja és képes az önbántalmazásra?

2021. okt. 1. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Persze, hogy le tudod győzni. Már az is rengeteget számít, hogy támogató szülők állnak mögötted, emellé ha egy jó szakembert sikerül találni, akkor minden rendben lesz. Fel a fejjel és sok sikert!
2021. okt. 1. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
98%
Persze, siman. Tul tudsz ezen lendulni, ne aggodj, de lehet nem a megfelelo gyogyszert szeded, ha mellette is vannak tuneteid. Van valami kisallat otthon? Rengeteg negativ energiat le tudnak szedni az emberrol, nekem nagyon sokat segitett.
2021. okt. 1. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez már fél siker, hogy segítenek.
2021. okt. 1. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A betegség felismerése, a segítség kérése már fél siker!
2021. okt. 1. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!