Zavarna ha nem dolgozna évek óta a fiad felesége?
Vagy ha közbe születik a gyerek ,apuka meg üzleti útra megy a titkárnővel ,akivel utána lelép. A csaj meg ott marad 26-7-8-9 évesen egy gyerekkel 0 munkatapasztalattal és pénz nélkül.
Emlékszem volt itt egy eset ahol apuka gazdag volt 3gyerekke volt és kirakta a feleségét a gyerekkel együtt és még az autót is visszakértő a nőtől, az új nőci aki miatt külön mentek ,már aznap beköltözött és sírt a szája ,hogy neki új autó kell meg a gyerekek utáljak őt.. na kb ez vár a bnődre is,hogy kilesz rakva és apuci új nője sírni fog,hogy a gyerek utálja őt,meg neki a bnőd használt autója nem kell ,neki új kell...
“ Huszon legeleje a csaj. Hol dolgozott volna 10 évet?? Huszon eleje. Csak 10 éve 1pár, ebből 1éve házas.”
“ 24 és 14 volt. Ilyen is 100/1 van. Azért mondom hogy huszon eleje mert ezen nevettünk, csak 1 év múlva mondhatom neki hogy huszon közepe.”
Hat kerdezo, a te logikadon tenyleg van mit nevetni…
Amugy ha eddig nem volt nyilvanvalo, mostmar az. A kerdes KAMU.
Szerintem ez kamu, beépített válaszolókkal.
Basszus, munkanapon két óra alatt 74 válasz!
De ha netán mégsem az:
Nos, engem nem zavarna, ha a fiamat se zavarná. Ha viszont őt zavarná, teljesen megérteném. A feleségemtől én se viselném ezt el.
Mindenkit lepontoz :D
Amugy nekem ma nagyon gyenge nap van meloban, egesz nap itt vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!