Te sem érsz semmit. Ha nem veszel levegőt akkor se omlik össze a nagyvilág, mert nem ér semmit a te életed sem. Sem a munkád, sem a magánéleted. Az egész lényed semmi. Ne gondold már hogy bármit is érsz-te sem.
147 igazad van!
2021. okt. 8. 15:09
152/158 anonim válasza:
Itt a végére már az kerekedett ki, hogy a nem dolgozó, eltartott ingyenélők sokkal értékesebb emberek, mint azok, akik tesznek is valamit, dolgoznak, hozzájárulnak-mégha kicsivel is-a társadalom működéséhez. Ez azért abszurd, de győzködjétek csak magatokat.
2021. okt. 8. 15:57
153/158 anonim válasza:
Ha nem tartatják el magukat senkível semmi közöm hozzá!Ő dolguk és kizárólag a fiamé kit tart el.Ez nem is szabadna kérdés legyen.
2021. okt. 8. 16:12
154/158 anonim válasza:
Csak az adott pár 2 tagjára tartozik az egész! (Ha együtt élnek ketten vagy a gyerekükkel.)
2021. okt. 8. 17:37
155/158 anonim válasza:
151es, oké akkor nem megyek be ügyelni éjszaka ha már nem ér semmit az életem. És imádkozz hogy az eltartód ne most legyen rosszul mert ha meghal, min szörnyű, menned kell dolgozni. Vagy keresni mást akinél lehetsz fizetett ágybetét.
2021. okt. 10. 12:50
156/158 anonim válasza:
Na, pont erről írunk itt 155-ös.
Ne legyél már annyira nagyra az ügyeleti munkáddal. Meg milyen szöveg ez már, hogy ne most legyen rosszul valaki? Mi vagy te? Valami szadista ápoló?
Relax. Én is egészségügyis voltam. 12 óráztam, de pont az ilyen kollegák is okai voltak a pályaelhagyásomnak.
Istennek hiszi magát, mert a beteg fél es meghunyászkodik...
És ezek különbek, mint egy "eltartott"?
2021. okt. 10. 16:50
157/158 anonim válasza:
#156 köszönöm hogy leírtad a lènyeget! :)
Röviden! Tökèletesen megfogalmaztad az igazat! Semmivel sem többet mint aki valameddig eltartottnak minősül. Valameddig okè, de 40 èvet tudod ki bîrna ki otthon!???
2021. okt. 10. 22:00
158/158 anonim válasza:
*semmivel sem èr többet az ilyen szãrember, mint aki valameddig eltartott. Baromi nagyra vannak magukkal, azthiszik ôk viszik előre a társadalmat azzal hogy gályáznak, közben más területen silàny az életük. Ilyenkor jön a "kitartottak èlete silányabb mint az enyèm" duma. Aha hidd el én jobban élveznèk 3 èvet otthon mint huzamban 5kor kelni...ès 17:00 re hazaèrni heti 5X!!! Baromira nem ettôl vagyok jó ember..-.- hullafáradtan kelek 5kor es de jò du.n 5re haza is èrtem.. és pont aludni van idô.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!