Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna ha nem dolgozna évek...

Zavarna ha nem dolgozna évek óta a fiad felesége?

Figyelt kérdés
Gyerek még nincs. Fiatalok, külön élnek saját közös lakásban,közel 10 éve egy pár. És a fiatok bőven átlag felett keres bruttó 9K-1M között.

2021. szept. 30. 12:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/158 anonim ***** válasza:
23%
Örülnék neki. Legalább nem megy félre, illetve a fiamnak is presztízs, hogy nem kell güriznie a nőjének.
2021. szept. 30. 16:37
 92/158 anonim ***** válasza:
65%
Ha a férjem 1 milliót keresne, én sem dolgoznék.
2021. szept. 30. 17:04
 93/158 anonim ***** válasza:
43%

Ha a lányomat tartaná igy el valaki azzal semmi gond nem lenne.

De a fiamon élősködik egy ribizli?

Értitek ugye? :)

2021. szept. 30. 17:18
 94/158 anonim ***** válasza:
40%
93as azzal is gond lenne ha a lányom ingyenélő semmirevaló lenne.Én nem ilyennek neveltem hatalmasat csalódnék benne amiért semmi motivációja és jövőképe nincsen. Nálunk nem divat a kitartottság
2021. szept. 30. 17:19
 95/158 anonim ***** válasza:
28%

94!

Mert ha negyedannyiert dolgozik, mint a férje, akkor már nem kitartott, ugye....

2021. szept. 30. 17:21
 96/158 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen esetekben én mindig azon gondolkodom el, hogy ezt hogy tudja egy nő elviselni. Mármint azt, hogy valakin folyamatosan élősködik. Nem tudnám megtenni, hogy mindig függjek valakitől anyagilag. Nekem az jó érzés, hogy megkeresem a saját kiadásaimra való pénzt, valamint a megkeresett pénzzel azt csinálok, amit akarok, nem a másik félhez kuncsorgok, ha valamire szükségem van. Jó, valószínűkeg nem kell a hölgynek kuncsorogni, mert gondolom közösen kezelik a pénzt. Legalább is jelenleg. De mi lesz, ha elzárják a pénzcsapot? Vagy ha a férj esetleg beteg lesz, a hölgy lecseréli őt egy másik ATM-re? Amúgy kérdező, nekem is úgy tűnik, hogy te vagy itt az ominózus feleség, nem a barátnőd.
2021. szept. 30. 17:22
 97/158 anonim ***** válasza:
35%
Egyszóval ri.ancnak hívom az ilyet.Meg is mondanám a fiamnak,ha ilyen csaja lenne.
2021. szept. 30. 17:22
 98/158 anonim ***** válasza:
62%
Az a baj, hogy az elmaradott magyaroknak nehéz felfogni, hogy a HTB az nem élősködő, nem kitartott, nem ribizli és társai. A HTB egy házastárs, aki a partnerével egyetértésben akármilyen megfontolásból nem dolgozik munkahelyen és nem kap fizetést. Kettejükön kívül másra nem tartozik az indok. Nem kell gyereknek se lennie a képben és nem feltétlenül mindig a nő a HTB. Az ilyen pároknál amúgy meg van az a hatterterv, ami válásnál vagy halálesetnél életbe lépne. Nálunk pl volt erre házassági vagyonjogi szerződés és életbiztosítás.
2021. szept. 30. 17:28
 99/158 anonim ***** válasza:
25%
Utolsóval érték egyet,és továbbra sem értem,ha nekik kettőjüknek így jó, akkor kinek mi köze van hozzá?Vannak olyan országok is, ahol ha a férj egy bizonyos összeg felett keres, akkor a nő nem is mehet el dolgozni.
2021. szept. 30. 17:56
 100/158 anonim ***** válasza:
39%

"Vannak olyan országok is, ahol ha a férj egy bizonyos összeg felett keres, akkor a nő nem is mehet el dolgozni."

Ilyen országban nem szeretnék élni.

2021. szept. 30. 17:57
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!