Van itt még olyan feleség, aki nem szeret dolgozni?
Sorstársakat keresek... :) A helyzet az, hogy diplomás nő vagyok, jelenleg irodai munkát végzek, ami a stresszt leszámítva nem olyan nagyon megterhelő. Ezelőtt más jellegű munkáim is voltak (pl. gyerekekkel foglalkoztam), de még olyan munkahelyem nem volt, amit igazán szeretni tudtam. Jelenleg már ott állok,hogy minden reggel sírok, nem feltétlenül a munka miatt, hanem mert állandó érzékenység övez miatta, mikor min sírom el magam kedvetlenségemben... A férjem sokkal nehezebb munkát végez, ami fizikailag is megterheli, így próbálom megkímélni őt a folytonos lehangoltságtól, de ez nem mindig sikerül... Jelenleg szükségünk van a pénzre, és ezért nem megoldás a felmondás, de amúgyis úgy gondolom, hogy más munkahelyet sem tudnék jobban szeretni... Komolyan,kezdem azt hinni, hogy reménytelen eset vagyok. Nem akarom, hogy ez a házasságomra is bélyeget nyomjon.
Valaki hasonló helyzetben?
Szia!
Sorstársakkal nem tudok szolgálni, remélem találsz, de elgondolkodtál már, hogy egy pszichológussal beszélj erről? Talán tudna segíteni, hogy másképp lásd a dolgokat.
Bennem kettősség van
Nem szeretek dolgozni.. Jobban szeretnek utazgatni kirándulni, mindent megnezni..atb
A munkámat viszont szeretem, élvezem, kihívás, megis ha tehetnem akkor a férjemmel és a gyerekekkel tölteném az időmet másutt, mert azt jobban szeretem
Én is penzügyi vonalon dogozom
Nem a száraz része kó, ahnem én speciel ügyfelezek, és én döntöm el kivel vagyok hajlandó együtt dolgozni, és kivel nem, tehát a stressz jórészét kiküszöbölöm. Minden ember más így szupi..
Mégis el tudnam képzelni az életem minka nélkül, ha lenne rá anyagi keret, de csak ha egyikünk sem dolgozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!