Van itt még olyan feleség, aki nem szeret dolgozni?
Sorstársakat keresek... :) A helyzet az, hogy diplomás nő vagyok, jelenleg irodai munkát végzek, ami a stresszt leszámítva nem olyan nagyon megterhelő. Ezelőtt más jellegű munkáim is voltak (pl. gyerekekkel foglalkoztam), de még olyan munkahelyem nem volt, amit igazán szeretni tudtam. Jelenleg már ott állok,hogy minden reggel sírok, nem feltétlenül a munka miatt, hanem mert állandó érzékenység övez miatta, mikor min sírom el magam kedvetlenségemben... A férjem sokkal nehezebb munkát végez, ami fizikailag is megterheli, így próbálom megkímélni őt a folytonos lehangoltságtól, de ez nem mindig sikerül... Jelenleg szükségünk van a pénzre, és ezért nem megoldás a felmondás, de amúgyis úgy gondolom, hogy más munkahelyet sem tudnék jobban szeretni... Komolyan,kezdem azt hinni, hogy reménytelen eset vagyok. Nem akarom, hogy ez a házasságomra is bélyeget nyomjon.
Valaki hasonló helyzetben?
17-18
Én is le lettem pontozva, mert nem szeretem a munkám.
Nekem se az eladó a szakmám, de ez Békés megye, itt nincs válogatás. Tervezünk elköltözni, de ahhoz pénz kell, a pénzhez meg BÁRMILYEN munka.
Az meg, hogy eladó vagyok... hát nekem se vág a természetembe. Baromira feltudnak idegelni az emberek, főleg ha lenéznek. Nem tudják mit akarnak, nem tudják kimondani a nevét, a mennyiséget, a fajtát, nekem kell kitalálni, vagy megkérdezni.
Minden információt harapófogóval kell kiszedni az emberekből, mert ha nem tudom utalásokból és félszavakból mi kell, akkor fel vannak háborodva.
Mit rugóztok a pontozáson? :D
Én imádom a munkámat, le is írtam, én én is le lettem pontozva... de ez tényleg érdekel valakit?
en gyuloltem dolgozni jarni de amig otthon eltunk muszaj volt kellett a penz. aztan eljottunk MO rol (mar regen) es a ferjem keresete boven eleg volt mindig arra hogy gond nelkul eljunk. orokre halas vagyok neki amiert nem kellett dolgoznom mellette. a penz mindig kozos volt nem volt olyan hogy enyem tied en is akkor es annyit koltottem a kozos szamlarol amennyire szukseg volt. a nagyobb kiadasokat termeszetesen mindig megbeszeltuk. nalunk remekul bevalt es mukodik mar regen ez a modszer.
Nekem mindig az volt az almom hogy ne kelljen dolgozni jarni, gyuloltem a munkahelyeket, a "kollegakat" egyaltan azt hogy allandoan utasitasokat kellett vegrehajtani.
akkortol lettem boldog amiota megszuntem "dolgozo no " lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!