Zavarna ha nem dolgozna évek óta a fiad felesége?
Ahogyan te amikor összeomlik minden! Elhagy a párod, a csalad nem tud segíteni, lerokkansz elmegy minden pénzed a rák kezelésre pl. És volt nincs semmid. Pont így. Veled is megeshet akármikor. Csak az emberek gyűlölik azt, aki nem izzad vért mindenért! Én teszek, de nem utálom aki kényelmesebben él. Konklúzió aki mindig jóban élt kisebb eséllyel szakad le mint aki csak gályázott majd meghalt.
Pont úgy érhet rossz téged is, elhagy aki szeret. Halalos betegség bármilyen kezelésére elmegy a lovetta. És még sírkő se lesz csak városi temetés olcsó fakoporsóban pedig hamvasztást akartál. Na ez se jobb. Mutogatni könnyű! Rájönni nehéz hogy a teljes életed minden lélegvezvételed pótolható. És ez a semmisséged magyarázza, hogy mutogatsz arra akinek valami kényelmes.
136, 137, 139, 140 stb.
Úgy látom, ez ugyan az a válaszoló.
Hatalmas respekt neked, én is erre próbáltam célozni.
Én vagyok a 133-as "ostoba", de az acsarkodók csak engem vádolnak ingyenélessel, a csodamelójukról és a hihetetlen hasznosságukról egy szót sem ejtenek.
Most komolyan elhiszi valaki, hogy a társadalom attól tartja hasznosnak, mert valami hitvány melót végez, éhbérért vegetálva?
A kutyát nem érdekli a hasznosságuk. Egy kis porszemek a gépezetben.
Pl. egy orvos, mérnök, gyógyszerész, pedagógus igen értékes a szememben.
De a többiek melóját bárki elvégzi betanítással. Ne legyen már senki elájulva, hogy jogosan használja a járdát. Boomerek...
#147 pontosan! Így van! Csak acsarkodnak! Pedig a munkájuk az életük és a nemi szervük is pótolható. Nem NASA *******os nem tudom milyen hiper szuper emberek. Max bolti eladók,gyári melósok vagy valamelyik könyvelőirodán rohadnak 10+ éve ahova bekerültek egy büfé diplomával. És most ők a naaaagy hasznosság! Ja nem :"D Osztani az észt a szalag mellől meg az irodai székeikből tudják..de bármikor kidőlnek onnét 200 másikat állítanak oda 2 munkanapon belül! Kinek hasznosak? Társadalomnak ugyanúgy nem tűnnének fel, csak 65 kg mal több föld lenne a föld alatt ha .... Érted?
És ő ingyenélőzi a htb-ket :D amikor ugyanúgy nem ér többet. Lehet a férjének/feleségének sem!
148 nem ér többet? Egy ingyenélő mennyit rak a közös kasszába? Hm? Nem rak az semmit max a lábát szét ha kell pénz kozmetikusra:-D
Nekem mindegy csak ne gondolják hogy bármit is érnek, bárki lehet fizetett ágybetét mint a kitartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!