Zavarna ha nem dolgozna évek óta a fiad felesége?
100!
Nem kell odamenni, ilyen egyszerű. Nem kötelező HTB-nek lenni. Igaz, a többség szívesen lenne az, csak nem teheti meg. Tudom, te kivétel vagy, hiszen te vagy NASA mérnök vagy agysebesz vagy, milliókat keresel es imadod a munkadat.
Én nem véleményezném, hacsak nem kérdezik meg kifejezetten, hogy én hogyan látom, de természetesen magamban lenne pár gondolatom.
Először is mélységesen lenézem azt az embert, akit intellektuálisan kielégít a semmittevés. És igen, kicsit hülyén érezném magam, hogy olyan gyereket sikerült nevelnem, akinek a szemében egy ilyen ember teljesértékű partner tud lenni.
Nem gondolom, hogy a mai világban a pénzkeresés terhe egy az egyben az egyik felet kellene, hogy terhelje. Ez senkinek nem jó. Az egyik félre aránytalanul nagy fizikai és mentális terhet ró, a másik meg teljes kiszolgáltatottságban él. A pénzkeresés, a stressz meg megrövíditi az életet, ha esetleg történne emiatt valami a gyerekemmel, hát, nem repesnék, mellesleg a nő mit tudna csinálni ebben a helyzetben? Valamilyen szinten így mindketten kiszolgáltatottak.
Én nem tudnék felnézni egy ilyen partnerre, a barátnőd egy kis csitri, és nagyot fog koppanni, mert ha tényleg 14 évesen jöttek össze, akkor amúgy sem jósolok nagy jövőt nekik.
"Először is mélységesen lenézem azt az embert, akit intellektuálisan kielégít a semmittevés."
Konkrétan honnan veszed, hogy aki HTB az semmittevéssel tölti az életét?
"Amúgy miből gondolod, hogy a "a többség szívesen lenne az"? Milyen többségről beszélsz? Ismered mindenki véleményét, felmérést végeztél, vagy mi?"
Olvasgass egy kicsit gyermekvalallas témakörben. Ne csak olvass, értelmezve olvass.
98as, de a HTB az kitartott. Mert mit ad a házasságba a rendszeres lábszétrakáson kívül? Bármit olyat amit egy normális, megbecsülést érdemlő DOLGOZÓ nő nem?
A pasi fizet a lukért, ennyi.
106!
Értem. Tehát a normális, megbecsülést érdemlő Katika keresi a minimálbért mondjuk mint Tesco pénztáros, ezért aztán ha szétteszi a lábat Janinak, az asztalos férjének, aki szinten minimalbert keres, akkor az teljesen jo, ugye. Ha Zsuzsi, a HTB teszi szét a lábát a ferjenek, Pistinek, aki 1millat keres, az már nem jó, árra köpködni kell. Zsuzsinak mennie kellene minimálbért keresnie.
Te, áruld már el, neked miért fáj, ha másnak ez így megfelel? Neked semmi hatranyod belole
98as nem élősködö? Akkor mi? Normális, dolgozó, értékes nő? Nem..semmi hasznosat nem tesz a társadlaomért, semmi értelme a létezésének, azon kívül hogy llegző guminő.
Mélységesen lenézem és megvetem az olyan motiválatlan, 0 intellektussal rendelkező nőket akiket kielégít hogy egy pasi ágymelegítője legyen és ezért lelkesen tapsikoljon megalázva saját magát és a női nemet.
nekem nem kéne egy ilyen semmirekellő. És szerencsére a normális férfiak is az egyenrangú partnert keresik nem a kitartott luvnyát.
De a pasi is idióta, hogy még azután is fizetne a nőnek ha már kellően kihasználta a lukat és keres fiatalabbat. Meg is érdemli hogy egy számító aranyásó élősködjön rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!