Zavarna ha nem dolgozna évek óta a fiad felesége?
“ Gyerek még nincs. Fiatalok, külön élnek saját közös lakásban,közel 10 éve egy pár.”
“1000% hogy fog dolgozni, tudom. Most jön a nincs rá garancia szöveg! Akkor majdnem biztos, úgy mondom!“
Allitasod szerint 10 eve vannak egyutt, ezalatt nem dolgozott a lany, akkor mire var? Vagy mi az hogy 100% hogy fog?🤣 tanul valamit legalabb? Nade 10 eve?!??
Addig, amíg nem azt látom, hogy a fiam fizetésének felét arra költi, hogy megvegye a hatvanadik pár cipőt, megvegye a nyolcvanadik ruhát, plusz a legdrágább kozmetikumokat minden szívbaj nélkül, addig nem érdekelne. Sok férfi van, aki nem szól bele, nem tudom, hogy a barátnőd férje milyen típus, nem írtad.
De nekem kicsit fura, hogy tudják mindketten, hogy az após mennyire kivan, én lépnék a fia helyében, mert ez hosszútávon senkinek nem jó. Ok, látom, írtad, hogy lesz munkája a lánynak. Ja, de mikor?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!