Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám a lányommal...

Hogyan tudnám a lányommal megértetni, hogy ez még korai?

Figyelt kérdés

A lányom 22 éves,( velünk él még) a tavasszal megismert egy fiút. Ő az első igazi pasija, így nem is mondtunk eddig semmit, mert már nagyon maga alatt volt a lányom hogy se barátnőkje, se szerelme nincs az életében.

A srác már a második naptól kezdve nálunk aludt. Egyre többször evett, ivott itt, kölcsönkért ezt vagy azt. Amit megkívánt a lányom ugrott csinálta neki, sütött főzött. Eleinte kedvesnek tűnt, de mostanában már kezd más lenni a véleményünk. A férjem nagyon nem örül neki hogy kvázi nálunk lakik a 7/4 napot. A lányunkat nem viszi sehova, ha igen akkor is a lányom által használt autót viszik. Vagy velünk jönnek, olyankor a férjem fizet. Nem az hogy ez nekünk olyan fontos de az egészet nézve már fura.

A fiúnak van valamennyi kertje ha hívja a lányom megy kapálni stb.

A minap hallottam, hogy arról beszélnek hogy most kell a pénz a házra, a közös otthonukra és ezért nem viszi el moziba. Meg hogy nemsokára együtt laknak.

A fiú örökölt egy régi házat amit most felújít, de az is fordult a fejemben hogy lehet a lányom is ad bele, mivel sokszor elkísérte mikor kellett venni ezt vagy azt, illetve nekünk az összeköltözésről nem szólt eddig. Csak nem akarom hogy csalódjon. A fiú nagyon szereti az igényes ételeket, dolgokat, és mivel szereti, mi megvettük itthonra, de ott nem szeretném ha a lányom etetné a saját pénzéből. Meg fizetnék a számlák felét aztán egyszer csak elhajtaná ha meg unja. Attol tartok hogy kihasználja mert a lányom nagyon bele van esve. A minap össze is vesztünk mert kértem hogy segítsen valamit ő meg flegma mód közölte velem hogy" jó de haladjunk mert dolgom lenne "

Én mikor rákérdeztem hogy tán megint megy e fiúhoz megsértődött. Nem kommunikál velünk, attól félek ellenünk fordítja. A munkahelye egy jó nyugdíjas állás is lehetne de most ott akarja hagyni mert a fiú szerint messze van és nem jó.

A lányom mellett van két fiam is, a középső él itthon, neki anno, de a másik fiamnak is sokkal szigorúbb szabályok voltak. Szerinte is amit a húga művel az fura és nagyon gyerekes, hogy ő ugrál a srácnak, mikor pont fordítva kellene. Hiába mondjuk neki finoman nem igazán hallgatja meg a jó szót. Mit tehetnénk? Az apja nem tudja még ezt a költözés dolgot, nem is mertem neki előhozakodni ezzel, hiszen alig ismerik egymást, és ez számomra is de számára is korai még. Tekintve, hogy a fiúról kiderült hogy csalta már meg a barátnőit, meg volt egy két negatív visszhang róla, már annyira nem örülünk ennek az egésznek.

Nem azért nem akarjuk mert nem akarom engedni hogy felnőjön, hanem picit egyoldalúnak érzem ezt a kapcsolatot, amit a lányom nem lát tisztán.

Hogyan bírhatnám a lányom jobb belátásra?

2021. szept. 23. 00:04
 61/99 anonim ***** válasza:
88%

Nem él olyan életet, mint mások.

Amúgy mi az oka hogy ennyire magányos volt mindig is?

Tán ez a kulcsa az egésznek, ha a dzsigolo ezzel manipulálja, hogy ő az első aki szóbaáll vele.

2021. szept. 23. 11:02
 62/99 anonim ***** válasza:
88%

Ez a ti hibátok.

Hagyjátok a lánynak.

Elmondani hogy miért nem oké és ha ragaszkodik akkor felnőttként kezeled, tehát saját lányod is szálljon be a háztartásotokba, lakbér, rezsi, étkezés és fizesse azt is amit az álompasi eszik ott él nálatok.

A felnőtt eltartja magát.

De hiába te és lányod áldozattnak születettek.

Élvezed hagyod magad.

Alkoholista ismerösöm anyjának is elmondtam azzal hogy pénzeled a fiad megölöd, de mindig volt oka miért adjon a fiának italra. Májzsugor meghalt ez lett a fia vége, kirúgták, gyerekei éheztek, elválltak, anya háza és fiáé is odalett, több millios tartozás.

2021. szept. 23. 11:04
 63/99 anonim ***** válasza:
94%

"A lánynak meg lehetne jelezni, hogy ne rendezzen be, meg adjon bele egy olyan házba, amihez jogilag semmi köze nincs"

pontosan! amint a srác megunja és kirakja a lányt, ott úszik majd el a pénze

2021. szept. 23. 11:05
 64/99 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy mi az oka hogy ennyire magányos volt mindig is?

a szülei...

2021. szept. 23. 11:09
 65/99 A kérdező kommentje:

Május óta. Előtte pár hónapig cseteltek. Meg a lányom ment el hozzá mert titkolózva kellett találokozni mert még volt neki akkor barátnője. De ezeket mi mind szépítve vagy másképp tudtuk meg ezt a fiam mesélte el nekem így tisztán.

Beszélni fogok vele és köszönöm a tanácsokat segítséget. Csak azt se akarom h megromoljon a viszony és elmennék üljön azzal a címszóval hogy mi eltiltottuk a srácot mert na akkor tényleg minden pénzét elfogja szedni így v úgy. Sajnos van a lányomnak pénze néhány millió biztosan.

2021. szept. 23. 11:09
 66/99 anonim ***** válasza:
85%

titkolózva kellett találokozni mert még volt neki akkor barátnője

hejj, de kétszínű vagy... tehát jaj, meg ne csalják a lányom, de az ellen semmi kifogásod, hogy ő simán belement, hogy vele csaljanak mást? Kezd ez a kérdés átmenni mesedélelőttbe, mindig van valami csavar..

2021. szept. 23. 11:11
 67/99 anonim ***** válasza:
83%

Jaja mesés vagy nagyon ostoba.

Te hagyod hogy elszedje mindenét.

2021. szept. 23. 11:13
 68/99 anonim ***** válasza:
86%
ne félj összeveszni a lányoddal.Teljesen normális dolog. Ugyis hozzátok fut majd, ha szakítanak.
2021. szept. 23. 11:23
 69/99 anonim ***** válasza:
92%
68 sajnos ha ilyen felelőtlen, simán lehet hogy nagy pocakkal kapják vissza.
2021. szept. 23. 11:25
 70/99 anonim ***** válasza:
90%
igen, ez az én fejemben is megfordult...
2021. szept. 23. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!