Hogyan tudnám a lányommal megértetni, hogy ez még korai?
A lányom 22 éves,( velünk él még) a tavasszal megismert egy fiút. Ő az első igazi pasija, így nem is mondtunk eddig semmit, mert már nagyon maga alatt volt a lányom hogy se barátnőkje, se szerelme nincs az életében.
A srác már a második naptól kezdve nálunk aludt. Egyre többször evett, ivott itt, kölcsönkért ezt vagy azt. Amit megkívánt a lányom ugrott csinálta neki, sütött főzött. Eleinte kedvesnek tűnt, de mostanában már kezd más lenni a véleményünk. A férjem nagyon nem örül neki hogy kvázi nálunk lakik a 7/4 napot. A lányunkat nem viszi sehova, ha igen akkor is a lányom által használt autót viszik. Vagy velünk jönnek, olyankor a férjem fizet. Nem az hogy ez nekünk olyan fontos de az egészet nézve már fura.
A fiúnak van valamennyi kertje ha hívja a lányom megy kapálni stb.
A minap hallottam, hogy arról beszélnek hogy most kell a pénz a házra, a közös otthonukra és ezért nem viszi el moziba. Meg hogy nemsokára együtt laknak.
A fiú örökölt egy régi házat amit most felújít, de az is fordult a fejemben hogy lehet a lányom is ad bele, mivel sokszor elkísérte mikor kellett venni ezt vagy azt, illetve nekünk az összeköltözésről nem szólt eddig. Csak nem akarom hogy csalódjon. A fiú nagyon szereti az igényes ételeket, dolgokat, és mivel szereti, mi megvettük itthonra, de ott nem szeretném ha a lányom etetné a saját pénzéből. Meg fizetnék a számlák felét aztán egyszer csak elhajtaná ha meg unja. Attol tartok hogy kihasználja mert a lányom nagyon bele van esve. A minap össze is vesztünk mert kértem hogy segítsen valamit ő meg flegma mód közölte velem hogy" jó de haladjunk mert dolgom lenne "
Én mikor rákérdeztem hogy tán megint megy e fiúhoz megsértődött. Nem kommunikál velünk, attól félek ellenünk fordítja. A munkahelye egy jó nyugdíjas állás is lehetne de most ott akarja hagyni mert a fiú szerint messze van és nem jó.
A lányom mellett van két fiam is, a középső él itthon, neki anno, de a másik fiamnak is sokkal szigorúbb szabályok voltak. Szerinte is amit a húga művel az fura és nagyon gyerekes, hogy ő ugrál a srácnak, mikor pont fordítva kellene. Hiába mondjuk neki finoman nem igazán hallgatja meg a jó szót. Mit tehetnénk? Az apja nem tudja még ezt a költözés dolgot, nem is mertem neki előhozakodni ezzel, hiszen alig ismerik egymást, és ez számomra is de számára is korai még. Tekintve, hogy a fiúról kiderült hogy csalta már meg a barátnőit, meg volt egy két negatív visszhang róla, már annyira nem örülünk ennek az egésznek.
Nem azért nem akarjuk mert nem akarom engedni hogy felnőjön, hanem picit egyoldalúnak érzem ezt a kapcsolatot, amit a lányom nem lát tisztán.
Hogyan bírhatnám a lányom jobb belátásra?
Nem él olyan életet, mint mások.
Amúgy mi az oka hogy ennyire magányos volt mindig is?
Tán ez a kulcsa az egésznek, ha a dzsigolo ezzel manipulálja, hogy ő az első aki szóbaáll vele.
Ez a ti hibátok.
Hagyjátok a lánynak.
Elmondani hogy miért nem oké és ha ragaszkodik akkor felnőttként kezeled, tehát saját lányod is szálljon be a háztartásotokba, lakbér, rezsi, étkezés és fizesse azt is amit az álompasi eszik ott él nálatok.
A felnőtt eltartja magát.
De hiába te és lányod áldozattnak születettek.
Élvezed hagyod magad.
Alkoholista ismerösöm anyjának is elmondtam azzal hogy pénzeled a fiad megölöd, de mindig volt oka miért adjon a fiának italra. Májzsugor meghalt ez lett a fia vége, kirúgták, gyerekei éheztek, elválltak, anya háza és fiáé is odalett, több millios tartozás.
"A lánynak meg lehetne jelezni, hogy ne rendezzen be, meg adjon bele egy olyan házba, amihez jogilag semmi köze nincs"
pontosan! amint a srác megunja és kirakja a lányt, ott úszik majd el a pénze
Amúgy mi az oka hogy ennyire magányos volt mindig is?
a szülei...
Május óta. Előtte pár hónapig cseteltek. Meg a lányom ment el hozzá mert titkolózva kellett találokozni mert még volt neki akkor barátnője. De ezeket mi mind szépítve vagy másképp tudtuk meg ezt a fiam mesélte el nekem így tisztán.
Beszélni fogok vele és köszönöm a tanácsokat segítséget. Csak azt se akarom h megromoljon a viszony és elmennék üljön azzal a címszóval hogy mi eltiltottuk a srácot mert na akkor tényleg minden pénzét elfogja szedni így v úgy. Sajnos van a lányomnak pénze néhány millió biztosan.
titkolózva kellett találokozni mert még volt neki akkor barátnője
hejj, de kétszínű vagy... tehát jaj, meg ne csalják a lányom, de az ellen semmi kifogásod, hogy ő simán belement, hogy vele csaljanak mást? Kezd ez a kérdés átmenni mesedélelőttbe, mindig van valami csavar..
Jaja mesés vagy nagyon ostoba.
Te hagyod hogy elszedje mindenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!