Megengednetek egy 13 évesnek a gél lakkot?
42-es ugye most nem arra celzol, hogy a molesztalas az aldozat hibaja, mert ki volt sminkelve, meg volt csinalva a korme es ne adj isten nem garboban ment bulizni?
Te nevezel masokat betegnek? Mikozben szerinted jogos a nemi eroszak? Nem vagy normalis.
14 eves korom ota van mukormom (nem folyamatosan, tartottam szunetet persze) es nem lettem emiatt kurv..a, koszonom szepen. Tinikent buliztam? Igen, es? Sot, buliznek en most is, csak epp mas dolgom van.
Van ferjem, rendes munkahelyem es hamarosan kisbabank lesz.
Nem ezen mulik, hogy kibol mi lesz, elhiheted.
A gellakhoz, oltozkodeshez es bulikhoz meg foggalmam sincs, hogy mi koze a drognak. Elmondom neked, drogozas nelkul is lehet bulizni, de gondolom ez mar magas neked. Csak nem vallaskarosult vagy? Azok szoktak ilyenek lenni.
Huha, berugott es el kellett menni erte. Biztos eroszakkal dugtak le a torkan a piat, az elso kortytol kezdve, igy van.
Nem tudom, te mikor voltal fiatal, de en se ma voltam tini, viszont a szuleim is szivesen emlekeznek vissza a regebbi idokre, neha olyan sztorikat meselnek bulikrol, nyaralasokrol, hogy meg en is elpirulok.
De igen, regen minden jobb volt,
mindenki szent volt, tudom-tudom :)
46. Itt most nem a bulizasrol van szó. De ha már összemostad a körömlakkal legyen. Nem tudom mikor voltál fiatal de 25 éve senkitől nem kértek igazolványt, 15-16 évesen simán kiszolgáltak alkohollal mindenhol (nem túlzok).
És értjük hogy ellene vagy az erőszaknak, csak az áldozathibáztatással van a baj. Ismerek olyan lányokat akik mindegy mit vesznek fel, meg egy krumpliszsákban is feltűnőek. Nehogy már az ő hibájuk legyen ha megtámadják őket. De az igazság az hogy ugyanúgy megtámadják a melegítőben, farmerban és pólóban lévő nőket is. Egy perverz nem a ruha miatt támad hanem azért mert beteg. Rajtam éppen kabát és farmer volt mikor megtámadtak.
13 évesen volt már néhány körömlakkom, használtam alkalmanként. De korábban is volt átlátszó, benne csillámok, inkább nem is mondom hány éves voltam annál.
Ma már nincsen körömlakkom itthon, csak géllakk, mert praktikusabb, 2 hétig nincs vele gond, és rögtön száraz. Szerintem ez nem olyan nagy dolog. Nem csak a vastag géllakk létezik, lehet 2 vékony rétegben kenni, és senki nem mondja meg, hogy azt lámpa szárította, és nem a levegő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!