Megengednetek egy 13 évesnek a gél lakkot?
Mennyire sok begyepesedett ember van itt. Mintha ők nem festették volna 13-14 évesen a körmüket. Én mindig kifestettem, igaz ha a suliba a tanár észrevette akkor lemosatta.
Szerintem egy szép világos, igényes akár francia manikűrrel semmi baj nincs.Ami ha lenő, akkor se látszik annyira meg. Nem műköröm.. erősítőt raknak a géllakk alá, nem megy tönkre a köröm tőle.
Nekem régen nagyon gyengék voltak a körmeim, folyton törtek össze vissza meg papír vékonyak voltak szinte. Amióta körmöshöz járok szebbek, erősebbek és egészségesebbek mint valaha.
Szóba sem jöhet.
Az alkalmazottaimon sem tűröm meg a műkörmöt, a munkavégzést kizáró tárgyként van megjelölve.
Szerintem korai márcsak azért is mert egyszerűen műnek néz ki. Amikor még nem tudtam mi az a gél lakk addig azt hittem hogy ez is egy műköröm mert nagyon fényes, vastag, l@tszik rajta hogy félig mű, mert az is. Ha lenő meg csúnya. Egy kislányon nekem nagyon természetellenesnek nézne ki mint pl egy rúzs. Nem engedném. Nézzen ki a korának megfelelően.
37.Szerintem körmöstől függ, mert vannak kontárok is szerintem. Akihez te jársz az odafigyel erre.
Nem értem miért kell erőltetni állandóan ezt a gél lakkot. Egy sima köröm is lehet elegáns és szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!