Megengednetek egy 13 évesnek a gél lakkot?
Nem tudom, lehet, hogy manapsag meg mindig az van a koztudatban, hogy a tampontol, tangatol es mukoromtol/gellaktol lesznek kur...vak a lanyok.
Elarulom nektek, nem ezen mulik 😘
Egy ilyen körmös vita volt már, szintén 13 éves lányról volt szó. De akkor ő maga tette fel a kérdést, (akkor még nem volt itt 16 éves korhatár). Kommentcunamit indított el. A régiek talán emlékeznek rá. Engem hidegen hagy. Ha tetszik nektek, akkor járjon így iskolába (nem iskolára).
A helyetekben nem géllakot csináltatnék "körmösnél", hanem vennék neki körömlakkot, és akkor festi újra, amikor akarja. Lehet kapni jó minőségű lakkokat, nem kell neki még a géllakk. Ha a suli engedi, akkor azt csináltok, amit ti szeretnétek. Ennyi.
Hát én speciel engedném. Nem másabb, mint egy sima körömlakk, csak tartósabb. Ha meg normális helyen csináltatja az ember, akkor nem okozhat gondot.
Persze nyilván a suli házirendtől függ. Bár megsúgom, nem jogszerű, ha a házirend olyan ponton szabályozza a külsőt, hogy annak csak esztétikai oka van, nem pedig balesetvédelmi. (Pl ha tesin kivetetik a logós fülbevalót, az jogszerű, de ha matekon teszik ezt, akkor már nem.) Jó, nyilván nem kezdek el harcolni, ha jogszerűtlen a házirend, mert úgy se lesz vele semmi csinálva, max a gyerekre pikkelnek utána. Szóval max ilyen szempontból mondanám, hogy figyu, suliba ne, mert házirend... Amúgy nem látom akadályát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!