Megengednetek egy 13 évesnek a gél lakkot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyukák, ti megengednetek egy 13 éves lánynak a gél lakkot? Iskolára is? Szép, egyszerű, nem ilyen csilli-villi. (Illetve a körmösök elvalallnák?)2021. szept. 17. 13:04
21/65 anonim válasza:
A sima lakk az rosszabb egy fokkal,mert hamar kopik,így sűrűn mossa le,meg keni újra,ráadásul nincs is alákezelve,mint egy normális körmösnél.Azt meg ne mondjátok már,hogy több ezer ft-os lájkokat vesztek a tiniknek,mert ez nem igaz.A kínaiban meg a 100-asban nem minőségi körömlakkot árulnak.Én a 11éves lány szaranyuja vagyok,nem tudom már hányadik válasz volt az enyém😂
23/65 anonim válasza:
13 évesnek nem kell körmöt festeni, majd ha kijárta az általános iskolát, nyugodtan megteheti.
25/65 anonim válasza:
Én nem a 23-as vagyok, de azért ne haragudj, lehet ezt nyugodtabban is közölni hogy nem értesz vele egyet.
26/65 A kérdező kommentje:
Akkor fejtsd ki, miért nem szabad szerinted egy 12-13 éves lánynak körmöt festeni!
2021. szept. 17. 19:23
28/65 anonim válasza:
Nálunk a suliban hazazavarták mosakodni, aki körömlakkal jelenik meg és észreveszik.
29/65 anonim válasza:
Ha magának kifizeti (felénk egy egyszínű géllakk is 3-4 ezer forint), és nude színekkel csináltat, valamint az iskolában nem tiltják, na meg talál körmöst aki megcsinálja, elintézi magának, akkor nyugodtan.
30/65 anonim válasza:
A műköröm is macera, hacsak nem kéthetente jár, még csúnya is. Nyárra, kipróbálásra engedném, állandóra nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!