Szerintetek normális hogy az anyám mindennap irogat nekem úgy hogy már külön élek 6 éve és családom is van?
Figyelt kérdés
Nem is vagyunk olyan jóba mégis mindennap ír valamit és nekem már nagyon sok hiába nem válaszolok neki ő akkor is irkál… sőt semmi lényeges dolog nincs amiről beszélhetnénk
Szerintem ez nem normalis apukámmal heti 1x2 beszélek és vele jóban vagyok szerintem ez a normális anyám mégse képes békén hagyni.
2021. szept. 14. 15:44
41/48 anonim válasza:
Ne haragudj anya, de nincs időm minden nap csevegni, itt a család, a gyerek, a munka, a háztartás, a napi rutin stb. Írok amikor van időm, de nem minden nap. Ennyi.
42/48 anonim válasza:
Kérdező, anyád egy donor, már bocs. Szerintem akkor se feszíthetne keresztre senki, ha egyszer csak minden szálat elvágnál vele. Azért remélem, el kezdtél pszichológushoz járni, mert amiket leírtál, az alapján mondom, hogy elég cifra háttered van ahhoz, hogy ehhez segítséget kérj.
44/48 anonim válasza:
42: magyarán, az anyja csak megszülte a kérdezőt és itt le is tudta a dolgot gyermek korában. Bocs, de aki a lányát egyedül hagyja 17 évesen az aktuális kanija miatt, azt nem tudom anyának nevezni, a donor meg kellően polkorrekt, mert végülis a petesejtjét "beáldozta".
45/48 anonim válasza:
4 éve nem láttam anyukámat, mi se vagyunk puszi viszonyban mégis mindig írogatunk. Szerintem normális.
46/48 anonim válasza:
Anyam ugyanaz, szinten 43 :D de a nap 24 orajaban a telefon a kezeben. Ha nem lenne nemitva, fel percenkent csipogna a telefonom. Es lenne vagy 10x nem fogadott hivasom 1 oraban. Mindig ir. Szunet nelkul. Szo szerint. Neki nem szamit hogy dolgozok, alszok, nem erek ra, nincs a telefon a kezembe. Ilyen 30-40 uzenetet kuld egy huzamba megallas nelkul. Tehat folyamatosan :D en csak akkor valaszolok ha akarok es raerek. Ram ne legyen telepedve 22 evesen. En letudtam szakadni rola, de o nem tud leszakadni rolam. Nekem mindegy, de ezert koltoztem el.
47/48 anonim válasza:
Uh utolso, hihetetlen, hogy ezt ilyen lazan kezeled!
Ez konkretan mar beteges tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!