Szerintetek normális hogy az anyám mindennap irogat nekem úgy hogy már külön élek 6 éve és családom is van?
Nem is vagyunk olyan jóba mégis mindennap ír valamit és nekem már nagyon sok hiába nem válaszolok neki ő akkor is irkál… sőt semmi lényeges dolog nincs amiről beszélhetnénk
Szerintem ez nem normalis apukámmal heti 1x2 beszélek és vele jóban vagyok szerintem ez a normális anyám mégse képes békén hagyni.
Az anyósom 75 éves, és minden nap ír a lányának, unokáinak. Akik örülnek, hogy még él.
Örülj inkább te is.
Anyuval közömbös a viszonyunk, de évek óta minden nap ír.
Legtöbbször egy ilyen semmilyen beszélgetést folytatunk (szia, hogyvagy, mit csinálsz, stb), de neki ez sokat jelent. Ő mondjuk megérti, hogy csak később vagy este válaszolok, szerintem esetedben is megérteni.
Sokszor idegesítő és nyűg visszaírni mikor van ezer dolgom, és volt hogy már meg is írtam neki, hogy nem kell minden nap írnia. Ekkor nem sértődött meg, de kicsit rosszul esett neki.
Mostmár úgy vagyok vele, hogy idős, nincs mit csináljon és neki örömet okoz az, hogy írogat és megtudja, hogy aznap is jól vagyok. Pár percet megér a boldogsága még akkor is, ha nehéz napom van.
Ezert nem akarok gyereket, hogy nehogy ilyen anya legyek - mert az enyem is ilyen.
Szerintem nem normalis ennyire nem-leválni a gyerekrol.
Nekem az anyukam nem idos.
43 éves…
Ha elkezdek vele beszélgetni bele maszik az eletunkbe, bele szol dolgokba amikhez semmi koze. A ferjemmel sincs jo viszonyban nem szeretik egymast egyatalan. Mi sosem voltunk joba mindig oltuk egymast amikor egyutt laktunk ketten ezert nem ertem miert probal ugy csinalni mintha minden oke lenne koztunk es baratnok lennenk.
En nem igenylem az o tarsosagat hiaba az anyam semmiben nem hasonlitunk es nem is szeretnek ra hasonlitani. Sokszor gondolok ra hogy fajna ha a lanyom igy viszonyulna hozzam, na de en nem is teszek olyat a lanyommal ami miatt ez megtortenhetne.
Eleg nehez helyzet mert akarmilyen nehez vele szeretnek neki jot de egyszeruen nekem a sajat csaladom fontosabb nala es en nem tudok ugy tenni mintha mi sem tortent volna regenben es o nem kepes felfogni. Ha idosebb lesz persze az mar mas tema halas leszek ha egeszseges marad es sokaig elhet es beszelhetunk de jelenleg sok.
Apukam annyira mas o sose avatkozik bele semmibe, nem maszik ram nem itelkezik annyira erettebben viselkedik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!