Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális hogy az...

Szerintetek normális hogy az anyám mindennap irogat nekem úgy hogy már külön élek 6 éve és családom is van?

Figyelt kérdés

Nem is vagyunk olyan jóba mégis mindennap ír valamit és nekem már nagyon sok hiába nem válaszolok neki ő akkor is irkál… sőt semmi lényeges dolog nincs amiről beszélhetnénk

Szerintem ez nem normalis apukámmal heti 1x2 beszélek és vele jóban vagyok szerintem ez a normális anyám mégse képes békén hagyni.

2021. szept. 14. 15:44
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
59%

9, akkor legyen ilyen gyereked, aki évente kétszer néz rád.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2021. szept. 14. 16:07
 12/48 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez inkabb ram akaszkodas es nem kepes felfogni hogy felnott no vagyok gyerekkel es egy ferjel. Nem kepes levallni a gyerekerol.
2021. szept. 14. 16:08
 13/48 A kérdező kommentje:

11 ne haragudj de ez nem a temahoz kapcsolodik.

Az hogy valaki nem beszel mindennap a semmirol az anyjaval akivel nincs is io viszonyban nem egyenlo azzal hogy nem torodik vele.

2021. szept. 14. 16:11
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Látnád az enyém 😅
2021. szept. 14. 16:17
 15/48 anonim ***** válasza:
82%
Mi is beszélünk mindennap a lányommal.Ha én nem írok ő ír rám,szerintem nincs ebben semmi rossz.
2021. szept. 14. 16:20
 16/48 A kérdező kommentje:

Ja es azt meg hozza teszem hogy o a nagymamammal nagyon csunyan beszel mindig. Ha a mamam felhivja valamiert kiabal vele. O szinte sosem keresi. Na en sose voltam ilyen vele…..

Nem ertem miert nekem kene azzal foglalkozni hogy neki mi esik jol o se foglalkozik azzal hogy nekem mi lenne jo. Annyira fusztralta tesz ez a helyzet

2021. szept. 14. 16:20
 17/48 A kérdező kommentje:

Elegge furcsalom hogy sokan ezt normalisnak talaljak megmondom oszinten.

De jo hogy latom mas velemenyet errol bar nem tudhatom a viszonyokat.

2021. szept. 14. 16:22
 18/48 anonim ***** válasza:
92%
Figyi, ha ennyire toxikusnak érzed, miért nem szakítod meg a kapcsolatot? Vagy csak szimplán hetente válaszolsz neki egy kis összefoglalóval?
2021. szept. 14. 16:26
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Èn is minden nap beszélek Anyuval. Szerintem nincs ebben semmi nem normális. Megkérdezzük mizu van, elmeséljük stb. Èn úgy gondolom ez neki fontos. Mégis csak a gyereke vagyok. Egy anya nem fogja kevésbé szeretni a gyerekét csak azért mert az felnött.
2021. szept. 14. 16:28
 20/48 A kérdező kommentje:

Megszakitani teljesen nem szeretnem ( de nem is hagyna) pontosan azert mert tisztaban vagyok azzal hogy nem tudhatom meddig fog elni es en mindenek ellenere normalisan szeretnek hozza viszonyulni. Pontosan ez lenne a legjobb ha heti 1-2x beszelnenk csak egyszeruem o ehhez nem alkalmazkodik. Mindennap ir valamit vagy kuld valamit es ha nem valaszolok akkor meg azzal zaklat hogy biztos valami baj van vagy haragszok….

Mar egyebkent jeleztem neki parszor szepen hogy nekem ami apukammal van viszony tokeletes de o meg azt hordja le “ apad le se szar “ o igy fogja fel.. nagyon nehez eset es ahogy irtad teljesrn toxik ezert nem elvezem ha mindennap az eletem resze lenne.

2021. szept. 14. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!