Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Itt van nálunk bátyám lanya...

Itt van nálunk bátyám lanya kb jó végéig, 15 éves. Éjjel 2 ig biztos fent van és még most sem kellt fel.kb.mindennap így van délig alszik vagy 2 ig.Normalis ez?És egesznap a telefon a kezébe még ha eszik is

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 15:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
77%
Nem normális, de tipikus. Az én lányom is ezt csinálja, hiába veszekszem vele.
2021. aug. 10. 15:06
 2/35 anonim ***** válasza:
32%
Nem normális.
2021. aug. 10. 15:07
 3/35 anonim ***** válasza:
87%
Én is ezt csinálom 34 évesen, csak korábban kell kelnem általában
2021. aug. 10. 15:15
 4/35 anonim ***** válasza:
14%
Tuti felkelteném 9kor
2021. aug. 10. 15:16
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
Barátaim is mindig éjszakába nyúlóan nyomták a videójátékokat. Nekem meg folyamat kamaszként is pampogtak nyáriszünetben(!!!) hogy 11-kor miért vagyok még fent, és a mai napig fel nem foghatom hogy mi a frászkarikáért, így 30-hoz közelítve. :D
2021. aug. 10. 15:19
 6/35 anonim ***** válasza:
87%

Engem se hagytak sokáig aludni, de ha tovább voltam fenn, abba nem szóltak bele, bár nekem ez a virrasztás inkább 17-18 évesen kezdődött.

A lányom 12 éves, nyári szünet lévén van egy kis időeltolódása. 11 körül alszik el, és 11-ig alszik általában.

Én itthon dolgozok most, így hagyom aludni, mert nekem meg jó a csend amíg dolgozok úgyis... Minél később ébred, annál több időt vesz körül csend. :D

Szerintem nyáron ez nem olyan gáz, pláne 15 évesen. Az, hogy a telóját nyomkodja, gondolom unatkozik. Hamarosan indul a suli, és jobban le lesz kötve, nem lesz ennyit teló nála, meg nem lesz sokáig fenn, nem kel későn stb. Biztos unatkozik és nem fárad el eléggé napközben. Esetleg jó lenne több programot csinálni vele.

2021. aug. 10. 15:24
 7/35 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne lenne normális, nem értem? Suli időben persze más, akkor aludja ki magát. De nyári szünet van.
2021. aug. 10. 15:24
 8/35 anonim ***** válasza:
15%

Jó végéiget írtál, tehát gondolom hó végéiget akartál írni. Nos, párom gyógyszereket szed, hétfőtől péntekig kőkeményen dolgozik, ő hétvégente 1/2 9-9-ig alszik, és pont. Ha 11-kor lefekszik, akkor az pont elég.

Azt, hogy valaki szombat, vasárnap 9-ig alszik, azt mondjuk totál meg lehet érteni, fiatal az illető, hétközben melózik, ha bukott diák, akkor ilyenkor már javában tanul az utóvizsgára/pótvizsgára, stb., de hogy minden áldott nap délig meg 2-ig, nos, az gáz!

9-kor, de legkésőbb 1/2 10-kor felkelteném (akkor is, ha lepontoznak, basszus, na látjátok ezért nem lehet komolyan venni itt a pontozást,mert össze-vissza mindenki mindenkit mindenért össze-vissza le meg felpontoz, de leginkább lepontoz!!!)

2021. aug. 10. 15:25
 9/35 anonim ***** válasza:
92%
De miért kéne fent lenni délelőtt? Ha nincs dolga? Miért jobb, hogy felkelted és egésznap morcos mert nem aludhatta ki magát, mintha alszik délig? Én is ezt csináltam és biztos, hogy kikészültem volna ha felkeltenek. Vannak éjszakai baglyok, mint én is és vannak akik korán fekszenek és korán kelnek.
2021. aug. 10. 15:28
 10/35 anonim ***** válasza:
29%
És mi van ha nyelvet tanul? Arra nem gondoltatok ugye? Csak a mobil függőség ami eszetekbe jut először, vagy most pótolja be az interaktív tanulást, lehet kézműves videókat néz, vagy olyan játékkal játszik ami készséget vagy tárgyat tanít.
2021. aug. 10. 15:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!