Itt van nálunk bátyám lanya kb jó végéig, 15 éves. Éjjel 2 ig biztos fent van és még most sem kellt fel.kb.mindennap így van délig alszik vagy 2 ig.Normalis ez?És egesznap a telefon a kezébe még ha eszik is
Engem se hagytak sokáig aludni, de ha tovább voltam fenn, abba nem szóltak bele, bár nekem ez a virrasztás inkább 17-18 évesen kezdődött.
A lányom 12 éves, nyári szünet lévén van egy kis időeltolódása. 11 körül alszik el, és 11-ig alszik általában.
Én itthon dolgozok most, így hagyom aludni, mert nekem meg jó a csend amíg dolgozok úgyis... Minél később ébred, annál több időt vesz körül csend. :D
Szerintem nyáron ez nem olyan gáz, pláne 15 évesen. Az, hogy a telóját nyomkodja, gondolom unatkozik. Hamarosan indul a suli, és jobban le lesz kötve, nem lesz ennyit teló nála, meg nem lesz sokáig fenn, nem kel későn stb. Biztos unatkozik és nem fárad el eléggé napközben. Esetleg jó lenne több programot csinálni vele.
Jó végéiget írtál, tehát gondolom hó végéiget akartál írni. Nos, párom gyógyszereket szed, hétfőtől péntekig kőkeményen dolgozik, ő hétvégente 1/2 9-9-ig alszik, és pont. Ha 11-kor lefekszik, akkor az pont elég.
Azt, hogy valaki szombat, vasárnap 9-ig alszik, azt mondjuk totál meg lehet érteni, fiatal az illető, hétközben melózik, ha bukott diák, akkor ilyenkor már javában tanul az utóvizsgára/pótvizsgára, stb., de hogy minden áldott nap délig meg 2-ig, nos, az gáz!
9-kor, de legkésőbb 1/2 10-kor felkelteném (akkor is, ha lepontoznak, basszus, na látjátok ezért nem lehet komolyan venni itt a pontozást,mert össze-vissza mindenki mindenkit mindenért össze-vissza le meg felpontoz, de leginkább lepontoz!!!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!