Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Itt van nálunk bátyám lanya...

Itt van nálunk bátyám lanya kb jó végéig, 15 éves. Éjjel 2 ig biztos fent van és még most sem kellt fel.kb.mindennap így van délig alszik vagy 2 ig.Normalis ez?És egesznap a telefon a kezébe még ha eszik is

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 15:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
69%

Hát igen aki csak azt látja hogy a másiknak a kezében van a telefon és technofób az illető akkor csak azt fogja mondani hogy lusta disznó szenvedélybeteg és nem normális ez a viselkedés.

Ez az elképzelés.

vs.

valóság:

Ah ma megtervezem a vállalkozásom, tanulok egy két technikát a kézműves cuccaimhoz, nézek egy két videót különböző kézműves embertől motívációként vagy megnézem a sport youtuber összes videóit hogy mire megyek versenyre legyen motívációm, vagy oh nyelvet kéne tanulni, játszok egy két ózleti menedzselős játékkal, na megnézem már a nagybáttyám közösségi oldalát, hogy képben legyek nehogy megbántsam őket, oh tök jó a közösségi oldala egész héten ezt fogom nézni non stop. :D

2021. aug. 10. 15:42
 12/35 anonim ***** válasza:
17%
Nem normális, de majd kinövi
2021. aug. 10. 15:42
 13/35 anonim ***** válasza:
14%
* játszok egy két üzleti menedzselős játékkal hogy fejlesszem a készségeimet
2021. aug. 10. 15:43
 14/35 anonim ***** válasza:
78%
Amugy miért nem viszitek el a faluba vagy a városba a helyi nevezetességeket megmutatni vagy turazni. Ez nem a lány hibája, szervezzetek neki programokat.
2021. aug. 10. 15:47
 15/35 anonim ***** válasza:
6%
Nem normális, de úgy se tudsz vele mit csinálni. Lehet szigorúbban kellene vele bánnod, de akkor meg meggyűlölne. Az utolsó válaszoló jól írta, lehet valami érdekes programokat, elfoglaltságot kellene neki szervezni. Vagy elveszed tőle a telefont úgy 10-11 körül,lefekvés előtt, és reggel kapná meg. Bár erre nem sok esélyt látok🙄😁
2021. aug. 10. 16:12
 16/35 anonim ***** válasza:
6%
Előző életében macska volt.
2021. aug. 10. 16:20
 17/35 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg ha 40 fok van, akkor értelmesebb dolog éjszaka élni, nappal aludni, ha van rá lehetőség.
2021. aug. 10. 16:21
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
Nem a te gyereked, és gondolom nem is átnevelő tábort üzemeltetsz. Ne foglalkozz vele. Adj neki enni, oszt jóvan.
2021. aug. 10. 16:22
 19/35 anonim ***** válasza:
78%
Hagyjad már. Csak mert "felébresztenéd kilenckor", mit érnél el? A boomerek nem értik, de van élet a hajlani 5 és este 7 közötti léten is kívül. Van, aki éjjeli bagoly. Van, aki imád korán kelni. Most abban a korszakban van, amikor telefonon lóg, gondolom megy a Tiktok, Instagram és a hasonló színvonalú cuccok. Legalább nem cigizik, iszik, drogozik. Mint mindent, ezt is kinövi majd.
2021. aug. 10. 16:32
 20/35 Bellatrix:3 ***** válasza:
95%
Ha szabin vagyok meg hétvégén és semmi dolgom én is ezt csinálom. Engem mondjuk sosem basztattak ezért. Amikor meló van is 2ig simán fenn vagyok amúgy én pl este/éjjel produktívabb vagyok mint nappal. Különben is szünet van mikor aludjon délig ha nem most? Suli időbe amúgy is korán kell kelni. Addig kell délig aludni amíg megteheti.
2021. aug. 10. 16:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!