Szerintetek normális hogy az anyám mindennap irogat nekem úgy hogy már külön élek 6 éve és családom is van?
Nem is vagyunk olyan jóba mégis mindennap ír valamit és nekem már nagyon sok hiába nem válaszolok neki ő akkor is irkál… sőt semmi lényeges dolog nincs amiről beszélhetnénk
Szerintem ez nem normalis apukámmal heti 1x2 beszélek és vele jóban vagyok szerintem ez a normális anyám mégse képes békén hagyni.
Persze, hogy normális.
Inkább örülj annak, hogy ír. Ne légy vele ellenbe
19 nem tudom olvastad e az elozo kommentjeim de amikor egyutt eltem vele se volt jo anya,
17 evesen ott hagyott egy alberletbe amit nem fizetett mert o osszekoltozik az akkori pasijaval.
Azota elek kulon a ferjemmel.
Nem akarom ennyire kireszletezni de mashogy sajnos nem erthetitek mirol is beszelek.
Szerintem normalis🙄5 eve elek kulon, ugyan en nem szultem meg de ez szerintem a szulovel valo kapcsolattartas szempontjabol lenyegtelen, nem erten miert irtad bele hogy van uj csaladod...
Reggel es este is beszelunk, szabadnapomon napkozben is. Sose ereztem tehernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!