Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális hogy az...

Szerintetek normális hogy az anyám mindennap irogat nekem úgy hogy már külön élek 6 éve és családom is van?

Figyelt kérdés

Nem is vagyunk olyan jóba mégis mindennap ír valamit és nekem már nagyon sok hiába nem válaszolok neki ő akkor is irkál… sőt semmi lényeges dolog nincs amiről beszélhetnénk

Szerintem ez nem normalis apukámmal heti 1x2 beszélek és vele jóban vagyok szerintem ez a normális anyám mégse képes békén hagyni.

2021. szept. 14. 15:44
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:
19%

Persze, hogy normális.

Inkább örülj annak, hogy ír. Ne légy vele ellenbe

2021. szept. 14. 16:33
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miért nem mondod, hogy nincs időd, és majd hétvégén mikor lesz, akkor írsz valami nagyobbat?
2021. szept. 14. 16:33
 23/48 A kérdező kommentje:

19 nem tudom olvastad e az elozo kommentjeim de amikor egyutt eltem vele se volt jo anya,

17 evesen ott hagyott egy alberletbe amit nem fizetett mert o osszekoltozik az akkori pasijaval.

Azota elek kulon a ferjemmel.

Nem akarom ennyire kireszletezni de mashogy sajnos nem erthetitek mirol is beszelek.

2021. szept. 14. 16:34
 24/48 A kérdező kommentje:
22 azt fogom most tenni vagy meg arra gondoltam utoljara elmagyarazom neki normalisan hogy en ezt nem igenylem es fusztral ha mindennap irkal. Ugy erzem nem hagyja hogy eljem a sajat eletunket.
2021. szept. 14. 16:36
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, én örülök neki.
2021. szept. 14. 16:37
 26/48 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is ír anyám, vagy beszélünk telefonon. Ha x napig nem keresem, akkor ír hogy baj van e. Teljesen normálisnak gondolom. Nyilván, az anyám és még ha semleges dolgokról is beszélünk csak, jólesik neki. Nekem nem nyűg gyorsan pötyögni valamit, vagy 10 percre felhívni.
 27/48 A kérdező kommentje:
Egyebkent a ferjem sem beszel mindennap az anyukajaval pedig imadjak egymast. Heti 1x atbeszelnek mindent.
 28/48 A kérdező kommentje:
Azert ez jo dolog hogy sokan jo viszonyt apoltok! :)
2021. szept. 14. 16:38
 29/48 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem normalis🙄5 eve elek kulon, ugyan en nem szultem meg de ez szerintem a szulovel valo kapcsolattartas szempontjabol lenyegtelen, nem erten miert irtad bele hogy van uj csaladod...

Reggel es este is beszelunk, szabadnapomon napkozben is. Sose ereztem tehernek...

2021. szept. 14. 16:48
 30/48 A kérdező kommentje:
Olvasd el az elozo kommentjeim es akkor megirtam miert irtam bele. :)
2021. szept. 14. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!