Eltartani a gyereket,hány éves korig?Tapasztalatok is erdekelnènek.
Fiatal felnőttek és 25-30 éves fiatalok szülei tapasztalataira lennėk kíváncsi elsősorban.
Hany éves korig tartottátok el a gyereketeket/tartottak el titeket teljes mėrtèkben?
Mennyire volt ez jó vagy rossz?
25 éves vagyok. Egyetem alatt nagyjából eltartottak, bár az semmire nem volt elég, ezért mindig dolgoztam is valamit mellette. Bár az sem fizetett valami sokat…
2 éve dolgozok, azóta teljesen magamat tartom el. Egy kocsit örököltem, de az tesómmal közös, így ha elköltözök, kell majd vennem sajátot. Ingatlanra semmi támogatást nem kapok tőlük, felélték a gyerekkoromban erre szánt pénzt. Én szülőként biztosan nem leszek majd ilyen, mindenképp teszek neki félre pénzt ingatlanra és egyetem alatt is támogatom majd annyira, hogy ne kelljen majd fillérekért diákmunkára fecsérelni az idejét(persze nyaranta azért dolgozzon). Ha beledöglök is támogatni fogom, amíg rászorul. Hozzáteszem az én szüleim pénzesek, csak rohadtul önzőek.
Húha, milyen szép történetek vannak itt.
Mi 4-en vagyunk testvérek, szüleink középosztálybeliek, (kettejük fizetése ilyen 1 millió körül van) én vagyok a legidősebb. 18 évesen leérettségiztem,(iskola közben is végig dolgoztam 16 éves koromtól) majd el kellett költöznöm, és dolgoznom kellett, egyetem vagy főiskola szóba se jött, soha nem is volt téma. Gyermekvédelmet szerettem volna tanulni, ez azóta is csak egy álom. A húgaimnak sokkal egyszerűbb dolguk van, az idősebb most 20 éves otthon és, nem dolgozik, nem tanul, nem segít csak létezik. A 18 éves pedig gyógytornásznak készül.
Én rá**sztam.
22/N
Hát,durva látni,hogy olyanok is léteznek,mint az 1-es:)
És az már felső tízezernek számít.
Az én életemet még az sem oldaná meg teljesen,amivel az 1-es szülő támogatta a gyerekeit,persze nagy segítség lenne.
Egy szociális fóbiás,30-as....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!