Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a tapasztalatotok (saját...

Mi a tapasztalatotok (saját vagy a környezetetekben, családotokban)? (válás utáni apa-gyerek kapcsolat)

Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 08:33
A kérdező szavazást indított:
Az apukának fontosabb lesz az új párkapcsolata, mint a saját gyereke
A gyerek lesz mindig az első
Egyéb, lent részletezem
52 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Intelligens emberek vesznek körül, úgyhogy nincs gond válás után sem.
2021. ápr. 26. 08:39
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Normális embernél nem csak VAGY-VAGY eset létezik!

Az új kapcsolat meg a saját gyerek nem zárja ki egymást, értelmes emberek esetében a kettöt minden gond nélkül össze lehet egyeztetni.

Intelligens apa nem felejti el, hogy van gyereke, akkor sem, ha közben talál új párt magának!

A környezetemben ezt tapasztalom, nem egy és nem két esetröl van szó.

2021. ápr. 26. 08:43
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Vegyes. Valaki 3 gyereket hagyott ott egy kövér, buta hisztérika nőért, nem látogatja őket, olyanról is tudok akinek viszont a gyereke az első továbbra is.
2021. ápr. 26. 09:20
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A mai napig én vagyok apámnak a legfontosabb. Hiába 20eve váltak el es nem vele nőttem fel.

Sokkal jobban szülőm, mint anyam bármikor is volt.

De szerintem az az egészséges, ha boldog az apuka az új párkapcsolatban is, és megtalalja a kettő között az egyensúlyt. 😊

Én is boldogan szerettem látni mindig is apámat, és sosem folenyeskedtem egyik barátnőjével sem, hogy márpedig én kell hogy a legfontosabb legyek. Nagyon jól kijottem mindig mindegyikkel, normális nőket választott szerencsére. (Anyám meg az ellenkezőjét csinálta.)

2021. ápr. 26. 09:23
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
Hát az én apám nem nagyon foglalkozik velem, inkább az új nőjével van... Ha kedve van hozzám, akkor jön két hetente, ha nem, akkor hónapokig eltűnik...
2021. ápr. 26. 09:23
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

#3 az a köver nő ezek szerint mégis szerethetőbb volt, mint te.

A külseje miatt leszolni valakit még mindig elég szánalmas..vagy neked azon kívül, hogy vékony vagy nincs más erenyed?

2021. ápr. 26. 09:25
 7/21 Bellatrix:3 ***** válasza:
92%
Senkivel nincs gond. Apa barátnőjével is tökéletes a kapcsolatom! Én azt néztem, hogy boldog e és így sokkal jobban érzi magát a nő is rendben van! Apámmal meg eleve lehet beszélgetni ott nincs hiszti, hogy pl csak velem programozik és adott esetben a nő nincs ott. Amikor meg 3an vagyunk is tökéletes a hangulat. Megjegyzem a faszi lenne apám valasztottja is így állnék hozzá! Nekem senkit nem volt okom utálni. Plusz intelligencia kérdés is.
2021. ápr. 26. 09:40
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Ismerek több ilyen férfit is. Mindegyiknél a gyerek az első. Bármi van, bárhol van, a gyerek számít.
2021. ápr. 26. 09:53
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
#1 az intelligenciát ne keverd az érzelmi intelligenciával. Apum vezető mérnök, nagyon intelligens, tájékozott ember, mégis otthagyott minket az új csajáért. Alig kapunk pénzt tőle, mikor a nőire nincs az az összeg, amit sajnálna.
2021. ápr. 26. 10:07
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Új gyerek nem született, de ettől függetlenül tönkrement a kapcsolatunk
2021. ápr. 26. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!