Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem hisz nekem, pedig a...

Anyám nem hisz nekem, pedig a teljes igazat mondom, hogyan "vegyem rá", hogy higgyen nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon fura történet lesz és ha én olvasnám a helyetekben, akkor én sem hinném el és azt hinném, aki kiírta a kérdést az teljesen elmebeteg. De teljesen hihetetlenül velem most megtörtént.

Szóval háttértörténet: Egyszer rejtélyes módon az egyik kereke a székemnek eltűnt. Elnyelte a föld. Felkutattuk az egész szobát, minden kicsi zugot hogy mégis hova a francba tűnt, de sehol nem volt meg. Hónapokig vártunk, hátha előkerül egyszer véletlen, de nem jött elő, elnyelte a föld teljesen. Úgyhogy munkahelyemről, egy másik székről tettem át a kereket.

Ma reggel amikor felkeltem, rejtélyes módon az eltűnt kerék a szobám kellős közepén volt a padlón. Azt hittem, hogy egy másik kerék esett ki a székből, de nem. Nem hittem a szememnek, ez az eltűnt kerék. Na most itt leszögezem, hogy nem hiszek semmilyen paranormális dologban, de ez lesokkolt. Anyám hónapokig kereste minden nap azt a nyavalyás kereket, felforgatta az egész szobát vagy tízszer (nem nagy szoba, 3 lépés az egyik végéből a másik), hogy ne karcolja a szék gurulás közben a padlót. Erre odavittem anyámnak, hogy nézd mi került elő. Egyből kérdezte, hogy hol volt. Mondom a szoba kellős közepén. Nem hitte el természetesen. Mutassam meg. Oké, megmutattam. Mondja hazudok, hol volt, melyik zugban. Mondom tényleg itt, semmi zug vagy sarok vagy valami objektum mögött, hanem ott ahol mutatom, a legnyíltabb terepen szem előtt, ahol folyamatosan járunk, kelünk, élünk. De nem hiszi el, folyamatosan ordítva faggat, hogy honnan szedtem elő, mert szellem vagy UFO már csak nem lehetett. Ordítja, hogy fogyatékos vagyok, esetleg mellé drog hatása alatt állok. Fél óránként jön be a szobámba, idézem: "Footykoos, footykoos honnan szedted elő te retardált bökd már ki, ne hazudj". De én nekem fogalmam nincs mi történt, a semmiből került elő, teljesen az igazat mondom.

Nem hisz nekem és ez bánt, faggatózik folyamatosan. Hozzáteszem én sem hinném el a történetet, ha nem velem történt volna meg. Teljesen megértem, ha ti sem hisztek nekem, de én a teljes igazat mondom, minek hazudnék amúgy is, mi hasznom lenne belőle, miért rejtegettem volna egy random kereket.

2021. szept. 11. 19:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

Mi a kocsikulccsal jártunk így. Még a szomszédban is megnéztük (ott lakik anyám). Mindenhol.

Eltelt másfél óra a kereséssel. A helye mindig az előtéri asztalon van. Másfél óra után káromkodik a féjem,hogy ITT VAN BMEG.. a helyén,az asztalon. A szemünket kb.kiverte. Én viszont hiszek dolgokban,aznap a temetőre akartunk menni az egyéves fiúnnkal együtt,de ott akkor azt éreztem,hogy ez jel volt így lefújtam az utat. (Az volt bennem,hogy pl.balesetünk lett volna vagy vmi). Nyugodtan mond el anyudnak,hogy vannak ilyen dolgok,akár mutasd meg a válaszokat,lássa mennyien vagyunk ezzel. Ja,a férjem is a mai napig szivat ezzel,szerinte én dugtam el a kulcsot..

2021. szept. 11. 21:18
 22/30 anonim válasza:
88%

Háziállat van? Gondolom ha lenne, már említetted volna, hogy biztos nem ő volt, de azért rákérdeznék, lehet ő rejtette el valahova és egyszer csak letette a szoba közepére. Habár erre kicsi az esély ha nem nagy a lakás. Nem hiszem, hogy ez történt szóval tovább lépek.

Kérdés :

A kereken látható olyan nyom, ami arra utalna, hogy kivették?

2021. szept. 11. 21:21
 23/30 A kérdező kommentje:

20: Nem vettünk, felesleges pénzkidobás, elég a matrac

21: Elég para, tényleg mennyien vagyunk ezzel a problémával.

22: Nincs állat. Nem látható semmilyen nyom.

2021. szept. 11. 21:33
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
Nyoma nem mindig van.
2021. szept. 11. 22:39
 25/30 anonim ***** válasza:
84%
Miért lenne egy ágy pénzkidobás?
2021. szept. 11. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:
84%
Anyukád és a húgod is matracon alszik?
2021. szept. 11. 22:44
 27/30 A kérdező kommentje:
Ők egy ágyban alszanak.
2021. szept. 12. 00:07
 28/30 anonim ***** válasza:
20%

Írtad hogy rossz székről hoztad a kereket, de akkor sem ez a megoldás, obiban 300 Ft-ért lehet kapni görgőket.

Valaki írta rágcsálóxart a párkányon. Hát az denevér, nem az egerek mászkálnak fel a sokadik emeletre.

Kerék: kiesett, elgurult egy sarokba, ahol mégsem néztétek alaposan. Hogy került a szoba közepére? Valamilyen rezgés, dübörgés enyhén megmozgatta a házat, oda gurult. Nálunk pl az egész ház remeg, ha nagyobb sebességgel elmegy egy busz.

2021. szept. 12. 08:13
 29/30 anonim ***** válasza:
82%

28 a kuka mellett is találtam már 1-2 xart, nemcsak a párkányon.

Amúgy lehet patkány is.

2021. szept. 12. 08:49
 30/30 anonim ***** válasza:
82%
Simán felmegy az egér akár a tizedikre is.
2021. szept. 12. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!