Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kiégtem! Mit tegyek az férjemm...

Kiégtem! Mit tegyek az férjemmel, hogy higgyen nekem?

Figyelt kérdés

6 hónapos babával vagyok itthon. Egy perc magányom nincs. Ráadásul amikor még jártam a férjemmel is utált, és kerek perec megmondta, hogy nem tud elfogadni. Ha leülök a számítógép elé bemászik a nyakamba, hogy mit nézek, a tévét átkapcsolja, hogy milyen szutykokat nézek, milyen moslékot főzök, semmit nem tudok megcsinálni, fogyjak már le, a gyerek rongyokba jár. Mert ő 4 gyereket felnevelt és ő tudja. A kutyát eresszük el az utcán(!!) mert veszélyes(egy 10 éves labrador, aki már vesebeteg és alig mozog) és különben is, meg amúgy is minek kellet ekkora ház és milyen ocsmányan van berendezve. Tegnap a kutya befeküdt az előszobában lévő fekhelyébe és anyósom szó szerint kirúgta a házból, úgy nyüszített szegényke. :( De szentül állítja, hogy segíteni jön át. Ma nekiálltam letörölni a port, amíg a gyerek aludt, mert már ezt is hallgatom napok óta, erre idézem: A k..va anyádért nem tudsz odafigyelni a gyerekre?! Sírva mondtam, hogy ne merje még egyszer anyámat a szájára venni, mert már meghalt. Erre fintorgott és semmit nem mondott. Erre az kiabálásra a gyerek is felébredt, alig tudtam vissza altatni, mert remegett a kezem és gondolom érezte rajtam, hogy ideges vagyok. Azóta se kért bocsánatot, hanem úgy tesz mintha semmi nem történt volna. A férjem meg annyit mond, hogy próbáljak meg kijönni vele, mert mégiscsak az anyja és segíteni akar, de ha együtt vagyunk a férjem előtt bűbáj velem is. Nem igaz, hogy nem ismeri az anyját!

A férjem meg képes volt azt mondani ezután a telefonban, hogy nyugodjak meg, biztos a hormonok!

2014. jún. 14. 16:52
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Jesszus, kihagytam az anyós szót az elejéről, tehát róla írok, bocsánat csak remegek. :(
2014. jún. 14. 16:54
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
Rejtett kamera - ha ezek után is tartja a férjed magát az álláspontjához, akkor viszont bíráld felül a kapcsolatotokat.
2014. jún. 14. 16:56
 3/29 A kérdező kommentje:
Reejtt kamera az otthonunkban, hogy a férjem higgyen nekem? Istenem :(
2014. jún. 14. 17:03
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell neked bármiért is végighallgatnod ezt? Kivezeted az ajtón, becsukod és kész. Együtt éltek, vagy mi? Nekem nem hiányozna és ha a férjem nem tart normális viszonyt vele, ő sem fog hiányozni. Nekem ilyen nő nem hiányozna a nyakamra! Ne engedd be!
2014. jún. 14. 17:05
 5/29 acelsziv ***** válasza:
86%
bizony rejtett kamera nem is egy hanem minél több. De addig is hagyd a telefonod hangrögzítőjét bekapcsolva. Ez gyorsabb megoldás és utána lássuk mit szól a férjed. Anyósnak meg beadhatnál valami k**va erős hashajtót, hogy ne tudjon átjönni vagy egy hétig.
2014. jún. 14. 17:07
 6/29 A kérdező kommentje:
De van kulcsa, a férjem adott neki. Ha nem engedem be(próbáltam) egész nap csönget, telefonál, vagy a férjemet hívja fel, most vele meg nem állok neki veszekedni, miközben van itthon egy kisbaba. Próbáltam intelligensen hárítani mindent, se nem ért belőle egyik se.
2014. jún. 14. 17:08
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
"Rejtet kamera az otthonunkban, hogy a férjem higgyen nekem? Istenem" igen mi ezzel a bajod, bizalom az egy dolog de kép és hang az igazán meggyőző bár vannak profi videó hamisítók
2014. jún. 14. 17:10
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem, szegénykém... Ez a "nő" most nagyon felháborított, csak így olvasva is, nem csodálom, hogy remegsz, viszont figyelj! Itt nincs más választás, a sarkadra kell állnod! Hidd el nekem, hogy az ilyen undorító jellemű emberek pontosan tudják, hogy ki az, aki nem mer/fog velük konfrontálódni! Szóval, legközelebb, ha jön, nem engeded be, csöngessen, telefonálgasson, majd megunja. Ha nem, akkor hívod a rendőrséget, és bejelented, hogy zaklat téged. Ezt mondd el neki is, nem hisz neked? Hívd fel őket! Ki fognak jönni, hogy mi a probléma, te pedig elmondhatod, hogy a hölgyemény zaklat téged, minősíthetetlenül beszél veled, és zavarja az életviteledet rendszeresen. Mert, amit megenged magának az bőven kimeríti a zaklatás fogalmát. Ha pedig ne adj Isten' mégis bejut valahogy a lakásba, és mégis megenged magának ilyen hangnemet, akkor pedig egyszerűen csak ragadd felkaron, és penderítsd ki a házból! Te laksz ott, neked van jogod ott tartózkodni, neki nincsen, pláne, ha így beszél veled! A férjedet pedig szintén rendezd le határozottan, nincsenek hormonok, nincsenek "jöjj ki vele, hisz az anyám!", csak egy undorító nőszemély van, aki így beszél veled, és éppenséggel az ő anyja. Állj a sarkadra!
2014. jún. 14. 17:15
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel a telefont és mondd meg, hogy éppen fontos dogod van.
2014. jún. 14. 17:24
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Már pedig ha jönne én elküldeném.A kulcsot pedig visszakérném.Velem ezt biztosan nem csinálná.Igen is vedd fel az anyóst.

Ha nem is videóra de egy diktofonnal.Azt hiszem egy ilyen anyósnak én neki mennék.

A férjedhez is lenne pár keresetlen szavam.

2014. jún. 14. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!