Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kiégtem! Mit tegyek az férjemm...

Kiégtem! Mit tegyek az férjemmel, hogy higgyen nekem?

Figyelt kérdés

6 hónapos babával vagyok itthon. Egy perc magányom nincs. Ráadásul amikor még jártam a férjemmel is utált, és kerek perec megmondta, hogy nem tud elfogadni. Ha leülök a számítógép elé bemászik a nyakamba, hogy mit nézek, a tévét átkapcsolja, hogy milyen szutykokat nézek, milyen moslékot főzök, semmit nem tudok megcsinálni, fogyjak már le, a gyerek rongyokba jár. Mert ő 4 gyereket felnevelt és ő tudja. A kutyát eresszük el az utcán(!!) mert veszélyes(egy 10 éves labrador, aki már vesebeteg és alig mozog) és különben is, meg amúgy is minek kellet ekkora ház és milyen ocsmányan van berendezve. Tegnap a kutya befeküdt az előszobában lévő fekhelyébe és anyósom szó szerint kirúgta a házból, úgy nyüszített szegényke. :( De szentül állítja, hogy segíteni jön át. Ma nekiálltam letörölni a port, amíg a gyerek aludt, mert már ezt is hallgatom napok óta, erre idézem: A k..va anyádért nem tudsz odafigyelni a gyerekre?! Sírva mondtam, hogy ne merje még egyszer anyámat a szájára venni, mert már meghalt. Erre fintorgott és semmit nem mondott. Erre az kiabálásra a gyerek is felébredt, alig tudtam vissza altatni, mert remegett a kezem és gondolom érezte rajtam, hogy ideges vagyok. Azóta se kért bocsánatot, hanem úgy tesz mintha semmi nem történt volna. A férjem meg annyit mond, hogy próbáljak meg kijönni vele, mert mégiscsak az anyja és segíteni akar, de ha együtt vagyunk a férjem előtt bűbáj velem is. Nem igaz, hogy nem ismeri az anyját!

A férjem meg képes volt azt mondani ezután a telefonban, hogy nyugodjak meg, biztos a hormonok!

2014. jún. 14. 16:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

Kutyát elengedni utcán BŰNCSELEKMÉNY! AZ állatvédelmi törvény TILTJA!

Kutyát rugdosni, kínozni BŰN. SZólj a FEMA-nak, elviszik normális családhoz azt a szerencsétlen ebet.

Anyósodék nem emberek, te meg menekülj ezektől a proli férgektől.

2014. jún. 15. 08:18
 22/29 anonim ***** válasza:
6%
22es ennyi info alapjan h talalnak ra!?
2014. jún. 15. 09:42
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
vedd fel, amit anyós mond, aztán mutasd meg a férjednek, majd írd le, mit szólt. Nagyon érdekelne
2014. jún. 15. 11:05
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel!
2014. jún. 15. 12:51
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem anyázott volna le, ott helyben úgy képen törlöm, hogy a fal adja neki a másikat. Nem érdekelve, mennyi idős, meg ki ő. Mit képzel magáról?

De a férjemet is helyre tenném, vagy elválnék, mint a sicc, ha szerinte én vagyok a hlye, nem a bnkó anyja.

Miért tűröd? Ki ő neked? Senkid! Max. besértődik, aztán nem jön, de az neked meg jó. Én az első beszólására kiraktam volna, aztán pampoghat.

2014. jún. 16. 14:57
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem vígasz, de én hiszek neked. Anyósom ugyanez. A férjemnek azért nem szólok, mert 1-szer megtettem amikor kiborultam, és azt mondta, ne hangoljam az anyja ellen O.o

El sem hinné a férjem, hogy miket mond az anyja nekem, mert előtte nem úgy viselkedik

2014. jún. 17. 17:33
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, anyósom is ugyanilyen állatgyűlölő. Ha ilyet tenne a kutyusunkkal, szerintem haza zavarnám.
2014. jún. 17. 17:35
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előbbiekkel, egy kis kiegészítést, új tippet viszont adnék.

Egy nap cseréltesd le a zárat. Hopp, anyukának van kulcsa, de hogy azzal be nem jut, az is tuti.

Emellett pedig húzd ki a telefont, csengőt egy pár órára, így nyugtod is lesz, mert nem ér el. Oké, senki nem ér el, de a mobilszámot meg lehet adni másnak. A mobilt meg le lehet némítani.

Egyébként én is a hangfelvételt javaslom, lehetőleg akkor megmutatva a férjednek, amikor anyós is otthon van. Videót ne készíts, drága lenne annyi kamera, nem éri meg.

Viszont a hangfelvétel egy szimpla mobillal működik, vagy egy szimpla diktafonnal, ami azért mérföldekkel olcsóbb, mint bármilyen kamera, vagy kamerás cucc.

Ezen kívül jó ötlet a két ember leültetése, illetve az is, hogy anyós csak akkor menjen, ha pici fia is otthon van. Ha rinyál, meg lehet kérdezni, hogy miért. Ha nem, akkor pedig ámen, zökkenőmentes nyugalom ezután neked.

Amúgy ez a tipikus "anya azt hiszi, hogy elvesztette pici fiát" szindróma. Féltékeny rád, hogy a fia boldog így, hogy nem vele él.

De arra kíváncsi leszek, mit reagál a nő. Majd írd le :)

2014. jún. 26. 14:56
 29/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha engem anyázott volna le, tuti, hogy akkora pofont kapott volna, hogy eldől, mint a krumpliszsák, aztán meg ki vele.
2014. jún. 28. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!