Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem hisz nekem, pedig a...

Anyám nem hisz nekem, pedig a teljes igazat mondom, hogyan "vegyem rá", hogy higgyen nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon fura történet lesz és ha én olvasnám a helyetekben, akkor én sem hinném el és azt hinném, aki kiírta a kérdést az teljesen elmebeteg. De teljesen hihetetlenül velem most megtörtént.

Szóval háttértörténet: Egyszer rejtélyes módon az egyik kereke a székemnek eltűnt. Elnyelte a föld. Felkutattuk az egész szobát, minden kicsi zugot hogy mégis hova a francba tűnt, de sehol nem volt meg. Hónapokig vártunk, hátha előkerül egyszer véletlen, de nem jött elő, elnyelte a föld teljesen. Úgyhogy munkahelyemről, egy másik székről tettem át a kereket.

Ma reggel amikor felkeltem, rejtélyes módon az eltűnt kerék a szobám kellős közepén volt a padlón. Azt hittem, hogy egy másik kerék esett ki a székből, de nem. Nem hittem a szememnek, ez az eltűnt kerék. Na most itt leszögezem, hogy nem hiszek semmilyen paranormális dologban, de ez lesokkolt. Anyám hónapokig kereste minden nap azt a nyavalyás kereket, felforgatta az egész szobát vagy tízszer (nem nagy szoba, 3 lépés az egyik végéből a másik), hogy ne karcolja a szék gurulás közben a padlót. Erre odavittem anyámnak, hogy nézd mi került elő. Egyből kérdezte, hogy hol volt. Mondom a szoba kellős közepén. Nem hitte el természetesen. Mutassam meg. Oké, megmutattam. Mondja hazudok, hol volt, melyik zugban. Mondom tényleg itt, semmi zug vagy sarok vagy valami objektum mögött, hanem ott ahol mutatom, a legnyíltabb terepen szem előtt, ahol folyamatosan járunk, kelünk, élünk. De nem hiszi el, folyamatosan ordítva faggat, hogy honnan szedtem elő, mert szellem vagy UFO már csak nem lehetett. Ordítja, hogy fogyatékos vagyok, esetleg mellé drog hatása alatt állok. Fél óránként jön be a szobámba, idézem: "Footykoos, footykoos honnan szedted elő te retardált bökd már ki, ne hazudj". De én nekem fogalmam nincs mi történt, a semmiből került elő, teljesen az igazat mondom.

Nem hisz nekem és ez bánt, faggatózik folyamatosan. Hozzáteszem én sem hinném el a történetet, ha nem velem történt volna meg. Teljesen megértem, ha ti sem hisztek nekem, de én a teljes igazat mondom, minek hazudnék amúgy is, mi hasznom lenne belőle, miért rejtegettem volna egy random kereket.

2021. szept. 11. 19:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Akár 8-as, látom benne a relációt. Bár sajnos kétlem ugyanúgy, mert akármennyire is rivalizálna a bátyuskával(én), semmi oka nincs ezzel kicseszni velem. Elég magának való ember amúgy is, nem foglalkozik mással saját magán kívül, sosem csinált ilyen kicseszéseket, "prankeket" még a 11 éve alatt, úgyhogy nem tartom valószínűnek, hogy az ő műve lett volna. De ezen a ponton bármi lehet. Picit hibbant anyukám, úgyhogy ez az ismételgetéses beszólogatás már megszokott tőle.

Nincsenek egerek a lakásban 9-es. A kereket meg egy már nem jó székről hoztuk el, ami amúgy is ment volna a kukába (azóta már ki is lett dobva).

2021. szept. 11. 20:35
 12/30 anonim válasza:
76%
Nem tudom hogy ez most ide tartozik e, de elmeselem, kaptam egy új cipőt, az egyik parja eltunt, 1 évig kerestuk a cipőt es sehol , foleg anyám, majd rá egy évre, ugyanabba az időszakba ugyanabba a napba, az ágyam allat volt a cipő, szőnyeg van bent a szobamba , minden nap porszívozunk, tehat eszre kellet volna hogy vegyük, senki nem ertette hogy ez mi volt..
2021. szept. 11. 20:40
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

Akkor jól tetted, h elhoztad, bocsi.

Viszont továbbra is gyanús h valami éjszakai állat. Nyitott ablakkal alszol?

2021. szept. 11. 20:42
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

Hasonló szitu már velem is előfordult, csak azért engem nem szidott apám. Anno általánosba jártam, előző lakásunkban éltünk. Készültem reggel, hogy induljak. A kulcsomat előző este a kabátomba raktam. 2 kicsi zsebe volt, amibe teljesen a kezem se fért be, csak félig. Keresem a kulcscsomómat, hát bszki, sehol nincs. Ajtónak a zárja kívül-belül, kétszer a kabátom zsebei, fürdőszoba, konyha, apámmal a közös szobánk minden szeglete, fel is hívtam, de sehol. Hát ilyen a világon nincs, egy kicseszett kulcscsomóról van szó! Megérzésből megint megnéztem, harmadjára a kabátzsebemet, no fene, megvan. Mondom, olyan kicsi zsebei voltak annak a kabátnak, hogy a kulcsok nélkül is csak félig ért a kezem, nem lehetett eltéveszteni, mégis onnan kerül elő.

Szóval vannak érdekes dolgok. xd

2021. szept. 11. 20:42
 15/30 anonim válasza:
73%
12es vagyok, mondjuk velem nem kiabalt anyam, hanem mind a ketten csodálkoztunk, hogy ez most mivolt
2021. szept. 11. 20:43
 16/30 anonim ***** válasza:
83%
Párom hónapokig nyaggatott a fülhallgatója miatt, miszerint tuti ki dobtam tőle stb. Mert egyszer egyet kidobtam, amiért folyton a fülébe csüngött és mindent 100szor kellett el ismételni. Aztán egyszer csak mint nálatok a szoba kellős közepén volt. Jött is a párom, hogy mit szórakozok vele, szivatom itt hónapok óta most meg a szoba közepére dobom. Mint kiderült egy pulcsi zsebében volt ami utoljára tavasszal volt rajta, és akkor reggel ismét felvette és miközben kotorászott a zsebében kiesett és nem vette észre. Szerintem nálatok is hasonlóról van szó. Mármint cuccok közé keveredett, majd elő szedtetek valamit és kiesett onnan
2021. szept. 11. 20:44
 17/30 A kérdező kommentje:

12: Nincs ágyam, egy matracon alszom, sajnos az alá nem kerülhetett, de már többször felemeltük a keresés időszakában és nem volt ott.

13: Csukott ablaknál, de amúgy is első emeletes panellakás, ablakokon szúnyogháló, de amúgy is max napközben vannak nyitva.

14: Igen, ismerősek ezek a zsebes sztorik :)

16: Legalább kiderült a turpisság nálatok. Azért itt egy kerék honnan eshetett volna ki, az rejtély.

2021. szept. 11. 20:56
 18/30 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, én a sokadik emeleten lakom, az ablakpárkányon mégis találtam rágcsálóxart.

A házban is 1-2x.

Nálam is folyton eltűnnek és újra megjennek a tárgyak.... :/

2021. szept. 11. 21:03
 19/30 anonim ***** válasza:
72%
Ja és egeret/gőrényt/menyétet/patkányt még sose láttam én se.
2021. szept. 11. 21:04
 20/30 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy miért nincs ágyad?
2021. szept. 11. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!