Mit tehetnék, hogy anyum higgyen nekem?
Figyelt kérdés
Már egy ideje rágta a fülem, hogy menjek el diákmunkára (nem azért mert rászorulnánk, inkább csak nevelői célzatból), én meg elhúztam egy kicsit, hogy élvezzem a nyarat. Múlt héten már rászántam magam a regisztrációra, összeszedtem minden papírt, kivéve az adókártyámat... Ugyanis sehol sem találom :S Anya valamelyik nap az asztalomra tette, de már felforgattam az egész szobát és egyszerűen nincs sehol. Attól félek, hogy tesóm (súlyosan autista) nem dobta-e ki véletlenül... De nem tudom megkérdezni, mert nem beszél. Anya tuti azt fogja hinni, hogy csak én dugtam el és színlelem az egészet... Mihez kezdjek most?2014. júl. 15. 18:13
1/2 anonim válasza:
Ha a saját anyukád nem hisz neked, ott komoly baj van.. Nem hiszem, hogy azt hinné hazudsz, hát a gyereke vagy!!!
2/2 anonim válasza:
Mondd el neki, és kérd meg, hogy segítsen megkeresni. Több szem többet lát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!