Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem hisz nekem, pedig a...

Anyám nem hisz nekem, pedig a teljes igazat mondom, hogyan "vegyem rá", hogy higgyen nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon fura történet lesz és ha én olvasnám a helyetekben, akkor én sem hinném el és azt hinném, aki kiírta a kérdést az teljesen elmebeteg. De teljesen hihetetlenül velem most megtörtént.

Szóval háttértörténet: Egyszer rejtélyes módon az egyik kereke a székemnek eltűnt. Elnyelte a föld. Felkutattuk az egész szobát, minden kicsi zugot hogy mégis hova a francba tűnt, de sehol nem volt meg. Hónapokig vártunk, hátha előkerül egyszer véletlen, de nem jött elő, elnyelte a föld teljesen. Úgyhogy munkahelyemről, egy másik székről tettem át a kereket.

Ma reggel amikor felkeltem, rejtélyes módon az eltűnt kerék a szobám kellős közepén volt a padlón. Azt hittem, hogy egy másik kerék esett ki a székből, de nem. Nem hittem a szememnek, ez az eltűnt kerék. Na most itt leszögezem, hogy nem hiszek semmilyen paranormális dologban, de ez lesokkolt. Anyám hónapokig kereste minden nap azt a nyavalyás kereket, felforgatta az egész szobát vagy tízszer (nem nagy szoba, 3 lépés az egyik végéből a másik), hogy ne karcolja a szék gurulás közben a padlót. Erre odavittem anyámnak, hogy nézd mi került elő. Egyből kérdezte, hogy hol volt. Mondom a szoba kellős közepén. Nem hitte el természetesen. Mutassam meg. Oké, megmutattam. Mondja hazudok, hol volt, melyik zugban. Mondom tényleg itt, semmi zug vagy sarok vagy valami objektum mögött, hanem ott ahol mutatom, a legnyíltabb terepen szem előtt, ahol folyamatosan járunk, kelünk, élünk. De nem hiszi el, folyamatosan ordítva faggat, hogy honnan szedtem elő, mert szellem vagy UFO már csak nem lehetett. Ordítja, hogy fogyatékos vagyok, esetleg mellé drog hatása alatt állok. Fél óránként jön be a szobámba, idézem: "Footykoos, footykoos honnan szedted elő te retardált bökd már ki, ne hazudj". De én nekem fogalmam nincs mi történt, a semmiből került elő, teljesen az igazat mondom.

Nem hisz nekem és ez bánt, faggatózik folyamatosan. Hozzáteszem én sem hinném el a történetet, ha nem velem történt volna meg. Teljesen megértem, ha ti sem hisztek nekem, de én a teljes igazat mondom, minek hazudnék amúgy is, mi hasznom lenne belőle, miért rejtegettem volna egy random kereket.

2021. szept. 11. 19:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%

hát anyud reakciojábol arra következtetnék hogy hibbant és szenilis, és h ő volt

nem volt magánál vagy alvajárt, vagy ehhez hasonlo dolgok

más lehetőség nincs kb

2021. szept. 11. 19:59
 2/30 A kérdező kommentje:

Hibbantnak hibbant, de kétlem, hogy alvajárt volna, vagy ő rakta volna oda. Hónapok teltek el az új kerék felrakása és a mai megtalálás óta, nem volt napirenden beszélgetésekben a kerék, hiszen alternatív megoldást találtunk és lezártnak tekintettük a kerekes ügyet, már senkit nem érdekelt a dolog.

Úgyhogy ezt kizárnám, de hát kitudja hogy ténylegesen mi történt.

2021. szept. 11. 20:03
 3/30 anonim ***** válasza:
96%

Ismerős a szitu.

Anyám rajtam keresett egy könyvet, mire én megnéztem a helyén, és ott volt.

Odaadtam neki (fél perc alatt)

Majd pofon is vágott, hogy miért nem szóltam, hogy nálam van, mert órákig kereste.

(Csak éppen a helyén nem nézte meg)

2021. szept. 11. 20:10
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Öntudatán kivül simán megtehete, de a story olyan szinten büzlik h ha honapikig kereste, azért honapok alatt ha csak napi 10percet is keresi az egész lakást áttudta nézni és fésülni, ha ő is rakta volna el önkivületi állapotban akkor is megtalálta volna.
2021. szept. 11. 20:11
 5/30 anonim ***** válasza:
91%

Bár tényleg elég hihatetlen a történet, biztos nem magától került a szoba közepére, de ez még nem ok arra, hogy anyukád így beszéljen veled és ordibáljon veled. Amúgy meg neki nem mindegy, hogy hol volt? Nem hinném, hogy meg tudod győzni, ha ennyire rá van kattanva a témára.

Esetleg nem lehet, hogy más tette oda? Másik családtag vagy bárki, aki járt ott?

Ha nem hagyja abba és nem lesz ésszerű magyarázat, max annyit tudsz csinálni, hogy nyugodtan elmondod neki újra mikor kérdezi, hogy tényleg ott volt és bár te se érted, de semmi okod eltitkolni előle a valóságot, szóval legyen szíves elhinni, hogy igazat mondasz és hagyjon ezzel végre békén.

2021. szept. 11. 20:13
 6/30 A kérdező kommentje:

Sajnálom Doszka. Bár itt ugye nem a helyén volt, nem is lehetett ott ahol ma reggel előkerült, hiszen olyan helyről beszélünk. Valaki (vagy valami, ezen a ponton már ezt is eltudom képzelni, bár paranormális dolgokban nem hiszek, de magyarázat másra nincs jelenleg) odatette, de nem én voltam az biztos.

Megértem négyes, ahogy leírtam, nekem is bűzlene és nem hinném el, akárki akármit mond. De így hogy megesett velem...

2021. szept. 11. 20:15
 7/30 A kérdező kommentje:

Ötös: Húgom velünk él, de ő nem lehetett. Sosem jön be a szobámba, sosem érdekelte a kerék, minek is érdekelné, semmi köze nincs hozzá, semmi haszna vagy értelme nem volt neki sem rejtegetni. Más ember vagy állat nincs.

Próbálok neki nyugodtan magyarázni minden alkalomma., de dogmatikusan nem hisz nekem, meggyőzhetetlen.. Elkönyvelt fogyatékosnak és ezt a "footykoos footykoos" jelzőt hajtogatja. Várom mikor kezd UFO meg szellemhívőnek hívni, hogy biztos azok lehettek akkor már...

2021. szept. 11. 20:19
 8/30 anonim ***** válasza:
91%

hát ha te nem voltál, anyud meg nem annyira elmeroggyant h ilyet csináljon önkivületében/alvajárva akkor csak a hugod marad csak még ha nem is szokott bemenni hozzád

ugyan a lányokra nem jellemező ez a posztagresszív viselkedés, de mint testvéri kibaszás hosszútávon van értelme, hiszen ha nem is iszonyat fontos dolog de bosszanto a tudat h valami eltünt és random megjelenik

ez hasonlo mint mikor valakivel együtt laksz vagy ismerőshöz átjársz és minden cucca közé pl 1 forintosokat raksz, meg a nadrág zsebbe ide oda az meg kb megörül h honnan a fenéből kerül ide ennyi random egy forintos

de anyád megnyilvánulása ez a footykoos dolog ha maga kérdés nem halicinált, rendkivül érdekes hiszen felnőtt ember miért beszélne így plane ismételgetve felettébb gyanús

2021. szept. 11. 20:24
 9/30 anonim ***** válasza:
63%

Tán egy egérke volt. Tegyetek ki élvefogót.

A melóhelyre meg vidd vissza a kereküket. 🤦‍♀️

2021. szept. 11. 20:25
 10/30 anonim ***** válasza:
88%

Elhiszem, hogy már baromi idegesítő, de akkor se tudsz jobbat, mint továbbra is nyugodtan válaszolni. Azért ne vidd túlzásba se, mert amíg van közönsége, nem fogja abbahagyni. Egyszer majd megunja.

A leírásod alapján nem hiszem, hogy az ésszerűség használna, felesleges győzködni, csak röviden válaszolj ha kérdez (pl. semmi okom ilyenről hazudni vagy én se értem, de tényleg ott volt), a többire meg inkább ne reagálj.

2021. szept. 11. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!