Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beköpjem őket anyáéknak, hogy...

Beköpjem őket anyáéknak, hogy ittak?

Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy az egyik haverom elhozta hozzánk az öccsét, mindegy, családi okok miatt bevállaltam hogy a hétvégén vigyázok rá. Meg amúgyis jól kijövök a kissráccal :D Van egy húgom, aki egyidős ezzel a fiúval. 12 évesek mindketten. Rájöttem, hogy titokban beleittak a sörömbe. Az asztalon volt, kettesben voltak itthon mert mi a rokonokkal elmentünk ide-oda, a nővéremre voltak bízva amúgy addig, amíg távol vagyunk, de az meg elment mittudomén hova... Benne is meg lehet bízni na tökmindegy.. A lényeg hogy láttam, hogy hiányzik belőle meg persze fel volt bontva. Senki más nem ihatott belőle csak ők. Jó szinte alig hiányzott belőle valami, de akkor is! Nem tudom mit csináltak, és kinek az ötlete volt ez a butaság. Mikor rákérdeztem akkor egymásra nézve kuncogtak. De ez egyáltalán nem nevetséges. 22f

2021. szept. 4. 20:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Már 10+ éve is megszokott volt, hogy ha a vendégségből megmaradt pia mellett hagytak egyedül egy 5 évesnél nagyobb gyereket, akkor az beleivott valamelyikbe. Ha nem itta meg az összes maradékot...
2021. szept. 5. 09:17
 32/34 anonim ***** válasza:
98%
22 éves de ott tart h árulkodjon?
2021. szept. 5. 09:47
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett beárultad, te árulkodós?
2021. szept. 9. 11:35
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Meg be is kapnád őket sőt képtelen vagy bizalmat kialakítani.
2021. okt. 1. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!