Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beköpjem őket anyáéknak, hogy...

Beköpjem őket anyáéknak, hogy ittak?

Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy az egyik haverom elhozta hozzánk az öccsét, mindegy, családi okok miatt bevállaltam hogy a hétvégén vigyázok rá. Meg amúgyis jól kijövök a kissráccal :D Van egy húgom, aki egyidős ezzel a fiúval. 12 évesek mindketten. Rájöttem, hogy titokban beleittak a sörömbe. Az asztalon volt, kettesben voltak itthon mert mi a rokonokkal elmentünk ide-oda, a nővéremre voltak bízva amúgy addig, amíg távol vagyunk, de az meg elment mittudomén hova... Benne is meg lehet bízni na tökmindegy.. A lényeg hogy láttam, hogy hiányzik belőle meg persze fel volt bontva. Senki más nem ihatott belőle csak ők. Jó szinte alig hiányzott belőle valami, de akkor is! Nem tudom mit csináltak, és kinek az ötlete volt ez a butaság. Mikor rákérdeztem akkor egymásra nézve kuncogtak. De ez egyáltalán nem nevetséges. 22f

2021. szept. 4. 20:12
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

1. Adjál még hozzá 10-et, mert így nem egészen stimmel.

9. Én vigyáztam rájuk.

10. Nem tudom miről beszélsz, de ha hülyeséget írsz, legalább győződj meg róla, hogy igaz-e.

2021. szept. 4. 21:27
 12/34 anonim ***** válasza:
98%
le se tagadhatnád. még mindig együtt járnak az "öcséid" wc-re? :D
2021. szept. 4. 21:29
 13/34 A kérdező kommentje:
13. Trollkodj máshol öcskös
2021. szept. 4. 21:31
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező! Engedd el, semmi nem történt
2021. szept. 4. 21:33
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
14 te trollkodsz. st a kérdésről hogy kamu.
2021. szept. 4. 21:34
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Vicces vagy igazán. Ők ugyanúgy beköphetnének, hogy rád volt bízva a gyerek, és leráztad másra (aki szintén nem foglalkozott vele - bár ettől függetlenül nem verjük más f.rkával a csalánt, és ha te bevállalsz valamit, akkor azt neked kell megcsinálni). A gyerekek úgy viselkedtek, mint a gyerekek - te viszont megbízhatatlan és felelőtlen voltál, ami nem elfogadható egy felnőtt embertől.
2021. szept. 4. 21:36
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne. Nem történt semmi, ha elárulod akkor nagy veszekedés lehet. Miért hagytad őket magukra? Ekkor mondod nővéredre bíztad őket, akkor nővéred miért hagyta magukra őket. Erre nővéred, de te vállaltad hogy vigyázol rájuk. (ez igaz is de utána meg ő is vállalta :D ) Aztán még jön az , hogy húgodat meg a kisfiút is kérdőre vonják , hogy miért ittak bele. Bónuszként húgod és akire vigyáztál megsértődik rád, hogy elárultad mit csináltak.

Inkább ne. :D

2021. szept. 4. 21:38
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
18. vagyok. Legközelebb amit el vállalsz, ez esetben, hogy vigyáznod kellett volna rájuk, tartsd is be és ne kérj meg mást.
2021. szept. 4. 21:40
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
EGy 12 évesnek amúgy mi baja lenne egyedül? De ha már elvállatad akkor vigyázz rá.
2021. szept. 4. 21:43
 20/34 anonim ***** válasza:
98%
De amúgy ha nem voltál ott honna tudod hogy elment a nővére, ha azt se tudod hova ment? gyakorolj még öcsi sok a hiba.
2021. szept. 4. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!