Beköpjem őket anyáéknak, hogy ittak?
Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy az egyik haverom elhozta hozzánk az öccsét, mindegy, családi okok miatt bevállaltam hogy a hétvégén vigyázok rá. Meg amúgyis jól kijövök a kissráccal :D Van egy húgom, aki egyidős ezzel a fiúval. 12 évesek mindketten. Rájöttem, hogy titokban beleittak a sörömbe. Az asztalon volt, kettesben voltak itthon mert mi a rokonokkal elmentünk ide-oda, a nővéremre voltak bízva amúgy addig, amíg távol vagyunk, de az meg elment mittudomén hova... Benne is meg lehet bízni na tökmindegy.. A lényeg hogy láttam, hogy hiányzik belőle meg persze fel volt bontva. Senki más nem ihatott belőle csak ők. Jó szinte alig hiányzott belőle valami, de akkor is! Nem tudom mit csináltak, és kinek az ötlete volt ez a butaság. Mikor rákérdeztem akkor egymásra nézve kuncogtak. De ez egyáltalán nem nevetséges. 22f2021. szept. 4. 20:12
22/34 anonim válasza:
Minden gyerek mas, van, akit egyedul lehet hagyni 12 evesen, de van, akit nem. Raadasul ha ketten vannak, egymast viszik bele a hulyesegbe.
23/34 anonim válasza:
sőt szüleid sehol senki, te döntöd ezt el. meg haver is csak úgy random odaállít na persze.
24/34 anonim válasza:
22 évesen már saját házad van? és egyedül neveled a húgod? sok dolog sántít nem gondolod?
25/34 anonim válasza:
az ocseddel beszelj, hogy oke tudom beleittal a sorombe multkor, anyunak elmondjuk egyutt, hogyvtudjon rola es hs akar beszrlgessen veled az alkoholrol es alkoholfogyasztasrol. legkozelebb meg legyszo ocsi ne a hatam mogott csinaljatok, mert baj is lehet belole, hanem kerdezzetek nlmeg
a lenyeg hogy ennyi idos korban a nagyon keves alkohol is karos az agyra ezt megis kevesen tudjak es kevesen hiszik el
26/34 anonim válasza:
Látom fiatalok osszák az észt fiataloknak jóformán, szóval most nézzük szülői oldalról.
-2 12évesnek egy fél üveg sör semmi.
-2 12 éves, pláne ha nincsenek napi szinten együtt, egymást viszi a hülyeségbe,sokszor egymásra licitálva.
-egy 22éves, ha már annyira "felnőtt" ne anyuhoz fusson felnyomni a kölyköket, hanem oldja meg.
27/34 anonim válasza:
Kérdező, nem, nem vigyáztál rájuk, mivel leléptél, ergo megbuktál mint testvér. Én ezzel nem dicsekednék
28/34 anonim válasza:
Minek kell 12 évesekre vigyázni?
29/34 anonim válasza:
28as, olvasd el a kérdést és megtudod
30/34 anonim válasza:
Azért akarod őket beárulni, mert így kevesebb sör jutott neked? A te hibád, hogy nem vigyáztál rájuk és az is, hogy előttük hagytad a sört. Így el sem kellett menniük, hogy italt szerezzenek. Neked kellene példát mutatnod azzal, hogy legalább a szemük láttára nem iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!