Hogy mondjam el anyáéknak, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Vettem egy tesztet mert egy hete késett. Pozitív lett. Nagyon félek hogy mit fognak reagálni, mert még csak 16 éves vagyok és nem jó a viszonyom velük...Segítsetek kérlek hogyan mondjam el nekik? Vagy else mondjam? Ha el akarom vetetni ahhoz kellenek a szüleim??2021. jan. 23. 10:28
1/34 anonim válasza:
Várj, először is, kitől van a gyerek?
2/34 A kérdező kommentje:
Barátomtól
2021. jan. 23. 10:32
3/34 anonim válasza:
Mindenkeppen muszaj elmondanod.
Ha abortuszt szeretnel, azert, mert kell a szuloi beleegyezes, alairas. Minel elobb, mert most pl lehetsz 3 hetes, egy abortusz ugyintezese meg lehet 2 het is.
Ha meg akarod szulni, akkor meg azert nem érdemes titkolozni.
4/34 anonim válasza:
"anya, terhes vagyok, ez történt". Esetleg: "nem voltam felvilágosítva" "nem védekeztünk". stb.
5/34 anonim válasza:
Egyértelműen kellenek, 18 év alatt vagy, egyedül még gyakorlatilag semmit nem csinálhatsz. Persze azt is megteheted, hogy nem mondod el, de akkor mi lesz? Mire észreveszik, már nem fogod tudni elvetetni.
6/34 anonim válasza:
Muszáj lesz elmondanod, mert nem vagy nagykorú, így a szüleid beleegyezése kell az abortuszhoz.
7/34 anonim válasza:
Elmondod és abortusz.
Ha eltitkolod már késő lesz abortuszhoz,a barátod elfog hagyni vagy szétmentek 1 éven belül, a tini szerelmek 99% megszakad, a gyereket egyedül fogod nevelni. Mivel már tizenévesen anya leszel, tanulni és dolgozni is sokkal nehezebb lesz, valszinűleg talán még érettségid se lesz meg és vmi kuli munkát fogsz végezni, normális párkapcsolatod sem lesz, mert egy gyerekes fiatal lánynak nagyon rosszak a lehetőségei
8/34 anonim válasza:
Még ma mondd el, ezen jó mielőbb túllenni.
9/34 anonim válasza:
védekezés nélküli szexhez eléggé felnőttnek érezted magad, akkor a kínos beszélgetésekhez is legyél elég felnőtt.
10/34 anonim válasza:
Ha mar 1 hete kesik, akkor a kerdezo kb 5 hetes terhes, nem 3, mert az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak a terhesseget. Szolj a szuleidnek, az abortuszt elintezni 2-3 het, ki fogsz csuszni az idobol, ha sokaig huzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!