Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyáéknak,...

Hogy mondjam el anyáéknak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Vettem egy tesztet mert egy hete késett. Pozitív lett. Nagyon félek hogy mit fognak reagálni, mert még csak 16 éves vagyok és nem jó a viszonyom velük...Segítsetek kérlek hogyan mondjam el nekik? Vagy else mondjam? Ha el akarom vetetni ahhoz kellenek a szüleim??
2021. jan. 23. 10:28
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
61%
Elmondtad nekik?
2021. jan. 23. 14:04
 32/34 Savlekotő ***** válasza:
23%
Rád is figyelhettek otthon ha védekezni se volt ész. :(
2021. jan. 23. 16:43
 33/34 anonim ***** válasza:
79%
Kellenek a szülők és abortusz. Vagy megszülöd és örökbe adod. Vagy felneveled. Ezek a megoldások.
2021. jan. 23. 23:06
 34/34 anonim ***** válasza:
64%

#26 nőként ha én nem akarok gyereket akkor nincs az az isten hogy ne vedekezzek. És mivel a nő szívja meg jobban persze hogy nekünk kell jobban észnél lennünk. Hiába van része a megcsinalasaban a pasinak, neki aztán onnantól kezdve mindegy mert nem ő szüli meg vagy veteti el. Ezért kellett volna a kiscsajnak odafigyelnie. De hát ész amennyi látszik. Nem beszélve amúgy arról hogy sokszor előfordul hogy pont a nő nem akar védekezni mert a gumi nem jó, ő meg nem mérgezi a testet gyógyszerrel úgyhogy "vigyázzon a pasi". A megszakítás meg mint tudjuk nem egy életbiztosítás.

Amúgy kérdező, ahogy mondták szülői beleegyezés kell az abortuszhoz szóval muszáj elmondanod. Nem beszélve arról hogy nem is ingyenes és ahogy mondták eltart egy darabig az ügyintézés főleg hogy most covid teszt is kell előtte. És csak 12 hetes korig csinálják meg. Szóval igyekezni kell. Nőgyógyászton dolgozok, már meg se lepődünk a kamasz terhessegeken. Mindennapos eset.

2021. jan. 24. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!