Hogy mondjam el anyáéknak, hogy terhes vagyok?
Hosszútávon az a legjobb, ha minél előbb elmondod. Akármilyenek is a szüleid, biztos vagyok benne, hogy ezzel a problémával nem fognak magadra hagyni. Jó, benne van a pakliban, hogy amíg le nem zajlik az abortusz, addig mondják az áldás, de inkább hallgasd őket pár hétig, mint az egész életedet tönkre tedd. Még a te saját jövőd sem biztosított, nem egy kisbabájé. Ha elmondod, pár év múlva lesz szakmád, állásod, és tervezheted a gyereket. Ha meg nem mondod el, pár év múlva állhatsz sorba segélyért, hogy a gyereked enni tudjon. Már ha nincs, aki támogasson anyagilag.
Még valami, ha a szüleid mégis magadra hagyná ak, akkor minél előbb keress fel egy védőnőt, vagy a területi gyermekvédelmi központban is segíthetnek.
9
Ugyan már..itt mindenki védekezés mellett szok' teherbe esni. :D
Életemben nem hallottam még ennyi szakadt gumiról,mint ahányat itt olvasok..
Még ma mondd el.
Sokkal kinosabb lesz hogy kiderül terhes vagy és NEM LEHET ELVETETNI.
16 évesen anyának lenni egyedül megfelelő anyagi háttér nélkül, egyike a lehető legnehezebb sorsoknak, te döntöd el hogy megmented az életed vagy tönkreteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!