Anyám azt hiszi, hogy terhes vagyok. Mit tegyek?17
Az a helyzet, hogy intim kelyhet használok vagy három éve, tehát ezért nem igazán termelek hulladékot. Viszont most feltűnt neki, hogy egy jó ideje nem szólok neki, hogy vegyen betétet. Viszont én nem mondtam el neki, hogy már egy jó ideje nem azt használom, mivel ő amikor megjött azt mondta, hogy tilos olyan dolgot használni, amit fel kell dugni, és amikor küldtek a suliból anno hetedik környéken ilyen menstruációs csomagot, neki az volt az első dolga, hogy a tampont jól eldugta. És azóta is ez a hozzáállása van, ha együtt megyünk boltba, és véletlenül tampont emelek le a polcról rögtön visszateteti. Tehát szerintem a kelyhet sem fogadná jól, ha elmondanám. Viszont feltűnt neki, hogy március óta egyszer sem kértem meg, hogy vegyen betétet. És most azt hiszi vagy beteg vagyok, vagy terhes. Nyilván én tudom, hogy egyik sem, mert én tudok róla, hogy menstruálok, terhes meg nem igazán lehetnék szüzen.
Tehát hogy magyarázzam meg neki, hogy miért nem lát soha betétet a kukában, és hogy miért nem kérem meg soha, hogy vegyen?
A kelyhet nem akarom elmondani neki, mivel még mindig vitatkozik azon is, hogy a tampon nem nekem való.(Egyébként ő soha nem használt ilyeneket állítása szerint, a kehelyről meg szerintem nem is hallott)
17 éves vagy nem 10.
Szerintem már elmondhatod, hogy nem betétet használsz, de nem is tampont, hanem mást.
Már csak azért is, mert ilyen hozzáállással majd 20 évesen se mered majd bemutatni a pasidat otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!