Anyám azt hiszi, hogy terhes vagyok. Mit tegyek?17
Az a helyzet, hogy intim kelyhet használok vagy három éve, tehát ezért nem igazán termelek hulladékot. Viszont most feltűnt neki, hogy egy jó ideje nem szólok neki, hogy vegyen betétet. Viszont én nem mondtam el neki, hogy már egy jó ideje nem azt használom, mivel ő amikor megjött azt mondta, hogy tilos olyan dolgot használni, amit fel kell dugni, és amikor küldtek a suliból anno hetedik környéken ilyen menstruációs csomagot, neki az volt az első dolga, hogy a tampont jól eldugta. És azóta is ez a hozzáállása van, ha együtt megyünk boltba, és véletlenül tampont emelek le a polcról rögtön visszateteti. Tehát szerintem a kelyhet sem fogadná jól, ha elmondanám. Viszont feltűnt neki, hogy március óta egyszer sem kértem meg, hogy vegyen betétet. És most azt hiszi vagy beteg vagyok, vagy terhes. Nyilván én tudom, hogy egyik sem, mert én tudok róla, hogy menstruálok, terhes meg nem igazán lehetnék szüzen.
Tehát hogy magyarázzam meg neki, hogy miért nem lát soha betétet a kukában, és hogy miért nem kérem meg soha, hogy vegyen?
A kelyhet nem akarom elmondani neki, mivel még mindig vitatkozik azon is, hogy a tampon nem nekem való.(Egyébként ő soha nem használt ilyeneket állítása szerint, a kehelyről meg szerintem nem is hallott)
Vannak ilyen extrém prűd szülők, nálunk is tabu volt a tampon, ahogy az epilálás is...
Hiszti ment meg megvető és gúnyos beszólások ha a hónalj vagy lábszőrtelenítésem jutott eszébe (a többiről nem is szólva 😁).
Jaaaa, fekete melltartóm és bugyim sem lehetett. 🤷🏻♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kitartás, mondd el neki nyugodtan a kelyhezést, jogod van az egészségedet nem veszelyeztető női higiéniás terméket használni. Kész, pont.
Ahogy anyudnak is joga van nemhasználni, amit nem szeretne.
A kehely nem olcsó mulatság, gondold át, van - e rá esély, hogy megpróbálja elcsaklizni és kidobni, vagy ettől nem kell tartanod.
Ha valós para részéről a terhesség, akkor hajlandó lennék egy teszttel megnyugtatni is akár ha megveszi és a kezembe adja, de ez már nagyon extrém határtúllépés, és igencsak meggondolandó.....
Mondd meg, hogy nem vagy terhes s ha nem hiszi, akkor 9 hónap után bár előbb is kérhet bocsánatot;)
Persze, ha te tévedsz, akkor gyerekcuccokat vehet:DDD
Anyád sem lehet egy észkombájn, ha nem tűnik fel neki, hogy 5 hónap alatt nem nő a hasad. És emellett még van gyomra áttúrni a szemetest is, véres betétek után kutatva.
Mellesleg miért csak x hónap elteltével tűnik fel neki, hogy nem kellett betétet venni?
Bocs, de a sok baki miatt kicsit hihetetlennek tűnik a sztori.
Mondd azt, hogy magadnak veszel betétet. 17 évesen meg tudja venni magának is az ember lánya, nem kell hozzá az anyja segítsége.
Az pedig egyáltalán nem normális dolog, hogy feltúrja még a kukát is, hogy ott van-e a betét.
Sajnos az én anyámnak is el van borulva az agya, azt lesegeti, hogy lóg-e kimosott bugyi a fregolin száradás közben, mert ha ki kellett mosnom akkor megjött.
Ha meg rájön, hogy milyen "szörnyű betegséget" titkolok előle, cirkuszol, hogy el ne menjek edzésre, mert rosszul leszek, el fogok vérzeni, a mentő fog majd elvinni, stb. -.-
Elegem van belőle.
Titokban akkor is mindig elmegyek futni. Nem fogok öt napig az ágyban feküdni anyám elmebaja miatt.
Nagyon hülye anyám van nekem is és a Kérdezőnek is.
17/L
Gondolom okod vna, hogy meg a kelyhet sem vallanad be, nem veletlenul. Tudod, hogy nem ertene meg, vagy meg nagy balhet is csapna, lehet kidobna a kelyhed.
Szerintem, ha eddig nem mondtal neki semmit, akkor eztan sem. Mond, hogy minden rendben, te vattat hasznalsz es a wcbe dobod. :D
Èn inkább az emberi oldalról írnèk 30èves fèrfikènt.
Èn a gyerekemet minindig úgy neveltem, hogy tudjon egy felelőssèg teljes tudatos döntèst hozni. egy kor után nem azèrt vagyok mint szülő hogy a gyerekem által hozott döntèst bíráljak, hanem ha bajban van anyagi, lelki vagy bármi letartóztatják vagy bármi van èn ott legyek. az èn lányom odajön hozzám vagy az anyukájához ès azt mondja"Figyi, èn ezt szeretnèm csinálni. van valami vèlemènyed, tanácsot, vagy mit tennèl?" elmondjuk ès majd ő eldönti...állj elè ès mond neki higgadtan hogy anya nem vagyok terhes hanem èn ezt ki szerettem volna próbálni, ès bevált." ennyi...ne vágj hozzá semmit hogy ő milyen....
vagy hazudhatsz is neki tovább de hazugság hazugságot szül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!