Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám azt hiszi, hogy terhes...

Anyám azt hiszi, hogy terhes vagyok. Mit tegyek?17

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy intim kelyhet használok vagy három éve, tehát ezért nem igazán termelek hulladékot. Viszont most feltűnt neki, hogy egy jó ideje nem szólok neki, hogy vegyen betétet. Viszont én nem mondtam el neki, hogy már egy jó ideje nem azt használom, mivel ő amikor megjött azt mondta, hogy tilos olyan dolgot használni, amit fel kell dugni, és amikor küldtek a suliból anno hetedik környéken ilyen menstruációs csomagot, neki az volt az első dolga, hogy a tampont jól eldugta. És azóta is ez a hozzáállása van, ha együtt megyünk boltba, és véletlenül tampont emelek le a polcról rögtön visszateteti. Tehát szerintem a kelyhet sem fogadná jól, ha elmondanám. Viszont feltűnt neki, hogy március óta egyszer sem kértem meg, hogy vegyen betétet. És most azt hiszi vagy beteg vagyok, vagy terhes. Nyilván én tudom, hogy egyik sem, mert én tudok róla, hogy menstruálok, terhes meg nem igazán lehetnék szüzen.

Tehát hogy magyarázzam meg neki, hogy miért nem lát soha betétet a kukában, és hogy miért nem kérem meg soha, hogy vegyen?

A kelyhet nem akarom elmondani neki, mivel még mindig vitatkozik azon is, hogy a tampon nem nekem való.(Egyébként ő soha nem használt ilyeneket állítása szerint, a kehelyről meg szerintem nem is hallott)

2020. júl. 31. 23:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Mondd meg neki, hogy nem betétet használsz és kész. Ha elkezd okoskodni, akkor mondd meg, hogy a te picsád, azt dugsz bele, amit jónak látsz. Minden csoda három napig tart, úgyse tud mit tenni.
2020. aug. 1. 01:45
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki az igazat! De ha csak kidobja a kelyhet, akkor mond azt hogy te magadnak veszel betétet, mert nincs szükséged arra hogy ő vegye mert nem vagy kislány! Amúgy sincs sok köze hogy te magadnak mit dugdosol fel 🤷‍♀️

A te esetedben kérnek barátoktól vagy valakitől egy-két betétet és ha kérdezi hol van fel mutatod.

2020. aug. 1. 02:17
 13/30 anonim ***** válasza:
26%
Egyszer kell őszintének lenni, nem értem, hogy mi ezzel a problémád!? Ha vagy annyira önálló, hogy intim kelyhet használj, akkor erről beszélni sem kellene, hogy gondot jelentsen.
2020. aug. 1. 06:13
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy hiába mondja, hogy saját maga veszi, anyuci feltúrja a kukát is, ahogy leírta
2020. aug. 1. 06:26
 15/30 anonim ***** válasza:
2020. aug. 1. 06:59
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Azt nem értem, ha 3 éve használsz kelyhet, akkor miért csak most, márciusban tűnt fel anyukádnak, hogy nem használsz betétet?🙄
2020. aug. 1. 07:36
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
Akkor vegyél terhességitesztet,tesztelj és mutasd meg neki.
2020. aug. 1. 07:39
 18/30 anonim ***** válasza:
59%

Érdekes lenne megkérdezni, hogy miért nem akarja a tampont. Simán lehet, hogy olyan oka van, amiből kiderül, hogy téged félt.

Amikor nekem jött meg 12 évesen, akkor Anyu teletömködte a táskám betétekkel, de nem szerettem, egy idő után megkérdeztem tőle, hogy nem használhatnék-e tampont. Azt mondta, hogy nem szeretné, ha azelőtt használnék ilyeneket, mielőtt "komoly" barátom lenne. Akkor nem értettem, de később leesett, hogy félt, hogy elszakítom a szűzhártyám vele.

Már nem emlékszem, mikor váltottam át tamponra, de soha nem turkált a szemetesben, hogy ellenőrizzen. Elmondta az érveit és hagyta, hogy hadd döntsek én a testemről. Szerintem ez így normális.

Az is előfordulhat, hogy fél téged a toxikus sokk szindrómától, ami tamponhasználattal alakul ki.

Évek óta kelyhet használok, ha szóba kerül barátnőkkel, szoktam róla beszélni, de még mindig sok a tévhit és a bizonytalanság vele kapcsolatban. Anyukád is járhat ebben a cipőben.

2020. aug. 1. 08:29
 19/30 anonim ***** válasza:
99%

Nem értem, hogy egyesek miért hiszik azt, hogy a nőknek a szűzhártyájuk az egyetlen kincsük?

Ha valaki tudja a választ, könyörgöm ossza meg velem!!!!

2020. aug. 1. 09:41
 20/30 anonim ***** válasza:
5%
Mert mellükből kettő van, abból meg csak egyetlen.
2020. aug. 1. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!