Elmondjam anyáéknak?
Először is sziasztok. Azért írok ide, mert tanács kellene... A 15 éves húgom egy 20 éves pasival kavar. Azt mondta már lefeküdtek 2x. Mikor megkérdeztem h "nem védekeztetek ugye?" Akkor azt mondta h nem. Próbálom leállítani hogy ne nagyon találkozzanak, de ha kell kiugrik az ablakon. Elmondjam a szüleinknek szerintetek? Ne gyertek nekem hogy árulkodós meg sz...keverő, én tényleg csak nem tudom mit csináljak.
Köszi. 16/f
Nem a te dolgod, ne problémázz rajta.
Ne mondd el anyádnak se apádnak, valószínűleg nem lesz tartós a ,,kapcsolat" se.
Mondd meg neki hogy ha nem védekeznek akkor beárulod,ennyi.
Jó nagy szrba kerül ha teherbeesik de aztán anyádéknak is problémát csinál
Mivel a hugod kiskorú a 20 éves srác bajba kerülne, mert ő már nem az. A jelenlegi törvények szerint ez büntetendő.
Beszelgess el erről a hugoddal ..
Nyugodtan szólj a szuleidnek. Onnantól az ő felelősségük.
Nem büntetendő a szexuális viszony 20 és 15 éves között,ez nem USA.
Magyarországon 14 év a korhatár.
Igen, mivel beleegyezett. Most látom én is hogy mar 14 év a korhatar nálunk. Durva.
Annyira nem durva ha most biológia szinten nézzük az ivarérettség bekövetkezik 14 évesen legkésőbb.
A 18 éves korhatár erősen politikai hátterű, ha most agyi érettséget nézzük akkor 25 éves korig tiltva lenne a szex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!