Elmondjam anyáéknak?

Figyelt kérdés

Először is sziasztok. Azért írok ide, mert tanács kellene... A 15 éves húgom egy 20 éves pasival kavar. Azt mondta már lefeküdtek 2x. Mikor megkérdeztem h "nem védekeztetek ugye?" Akkor azt mondta h nem. Próbálom leállítani hogy ne nagyon találkozzanak, de ha kell kiugrik az ablakon. Elmondjam a szüleinknek szerintetek? Ne gyertek nekem hogy árulkodós meg sz...keverő, én tényleg csak nem tudom mit csináljak.

Köszi. 16/f

2021. aug. 27. 20:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%

Nem a te dolgod, ne problémázz rajta.

Ne mondd el anyádnak se apádnak, valószínűleg nem lesz tartós a ,,kapcsolat" se.

2021. aug. 27. 20:35
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Alapvetően azt mondanám, hogy nem, mert most már mindegy, ha meg lepattintja a fiú, tanul belőle. Úgy viszont, hogy nem használnak gumit, beb*szna, ha terhes lenne, aztán kitalálná, hogy ő akkora felnőtt, hogy megtartja, de nincs mire. Meg alapból, ha terhes lenne és elvetetné, lehet nagy nyomot hagyna benne.
2021. aug. 27. 20:38
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Alapjáraton nem lenne közöd a szexuális életéhez,de most ebben az esetben mondd meg neki ,hogy vagy ő szedjen fogamzásgátlót vagy a fiú húzzon óvszert. A palija nagyon felelőtlen
2021. aug. 27. 20:46
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Eltiltani úgysem tudod tőle, szóval ez a része szerintem felejtős. Azért viszont nyugodtan baszogathatod, hogy legalább annyi eszük legyen hogy védekeznek valami normális módszerrel.
2021. aug. 27. 20:52
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Mondd meg neki hogy ha nem védekeznek akkor beárulod,ennyi.

Jó nagy szrba kerül ha teherbeesik de aztán anyádéknak is problémát csinál

2021. aug. 27. 21:03
 6/19 anonim ***** válasza:
17%

Mivel a hugod kiskorú a 20 éves srác bajba kerülne, mert ő már nem az. A jelenlegi törvények szerint ez büntetendő.

Beszelgess el erről a hugoddal ..

Nyugodtan szólj a szuleidnek. Onnantól az ő felelősségük.

2021. aug. 27. 21:17
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem büntetendő a szexuális viszony 20 és 15 éves között,ez nem USA.

Magyarországon 14 év a korhatár.

2021. aug. 27. 21:19
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Igen, mivel beleegyezett. Most látom én is hogy mar 14 év a korhatar nálunk. Durva.

2021. aug. 27. 21:22
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Annyira nem durva ha most biológia szinten nézzük az ivarérettség bekövetkezik 14 évesen legkésőbb.

A 18 éves korhatár erősen politikai hátterű, ha most agyi érettséget nézzük akkor 25 éves korig tiltva lenne a szex.

2021. aug. 27. 21:25
 10/19 anonim ***** válasza:
96%
#9: 1961 óta 14 év itthon a beleegyezési korhatár, jó rég nézhettél rá utoljára :D
2021. aug. 27. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!