Hogy mondjam meg anyaeknak, hogy elkoltozok?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok, 1 eve dolgozok, es az egyik lany ismerosommel koltozok ossze, akivel ugy nez ki, hogy alakuloban van valami. Delutanig kene elmondani.2018. ápr. 22. 09:37
2/9 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok
2018. ápr. 22. 09:40
3/9 anonim válasza:
Hát így. Anya, apa, elköltözök, mert szeretnék önállósodni.
4/9 anonim válasza:
Hát ez a dolog szülőfüggő.Lehet,hogy másnál erre azt mondják,hogy nyugodtan fiam,persze segítünk benne máshol meg esetleg nem engedik,vagy komfliktusok lesznek belőle.Te ismered a szüleidet,hogy milyenek,de szerintem megfogják érteni,hisz nekik is egyszer el kellett költöziük.Meg ez nem olyan nagy dolog.Ha azt jelentenéd be,hogy meleg vagy az már más tészta lenne :D
6/9 anonim válasza:
Apa, anya, két hónap múlva jövök.
Olyannal összeköltözni, akivel még csak alakulóban van valami???
7/9 anonim válasza:
Egészségedre, 20 éves létedre semmi felelősség nincs benned.
8/9 A kérdező kommentje:
Miert ne lenne bennem semmi feleloseg? Ismersz vagy mi?
A masik, hogy hiaba alakuloban van a lannyal a dolog, mar tobb mint 5 eve ismerem.
2018. ápr. 22. 11:29
9/9 anonim válasza:
Anya, apa, van egy jó hírem, elköltözöm, így többé már nem kell rám költenetek, mindent magamnak fogok állni, mert szerencsére jól keresek. Ígérem számíthattok rám ha segítség kell, szeretlek titeket.
Nem kell túlbonyolítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!